Capitolul 31

667 82 56
                                    


Iau inca o inghititura din bautura mea si arunc chistocul tigarii in momentul in care imi suna telefonul. Numele lui Leo este afisat pe ecran.

"Alo?" Raspund, incercand sa par impunator.

"Domnule Tomlinson, unde sunteti? Astazi ati organizat intalnirea cu domnisoarele pentru postul de secretara." Am simtit un gol in inima la auzul vorbelor sale.

"Asa este, ajung imediat." Inchid apelul si arunc niste bani pe tejghea, inainte de a parasi barul mizer pe care il frecventez de la intamplarea evenimentului nefericit.

Nu eram beat, insa destul de baut incat sentimentele imi erau amortite. Era gresit si periculos sa urc la volan, dar cu toate astea, viata mea parca nu mai functiona normal oricum.

"Sunt aici, putem incepe." Intru in sala de asteptare, gasind o mare de adolescente asteptand in liniste, avand cate un dosar in mana."Leo, trimite-le pe rand, sa terminam asta repede."Aproba, aranjandu-le pe fete.

Ma asez la birou, luandu-mi pozitia dominanta.Desi eram ranit, nu puteam lasa lumea din jur sa vada acest lucru, nu voiam sa imi pierd din autoritate.

Usa este deschisa lent, lasand la iveala o fata scunda, bruneta cu zambetul larg. Nu era genul de intrare pe care ma asteptam sa o primesc. Undeva in adancul meu, speram ca Harry sa intre pe usa, sub numele de Marcel, sa alunece emotionat si sa se scuze mie din secunda in secunda pentru asta.

Insa Harry nu era, si trebuia sa ma obisnuiesc cu asta.

**

"Amanda Watson." Se prezinta urmatoarea candidata.

*

"Jesy Nelson."Se prezinta urmatoarea candidata.

*

"Kat Gragham"Se prezinta urmatoarea candidata.

*

"Tessa Young."Se prezinta urmatoarea candidata.

*

"Kassy Albertson"Se prezinta urmatoarea candidata.

*

"Perrie Edwards."Se prezinta urmatoarea candidata.

*

"Taylor Swift."Se prezinta urmatoarea candidata.

*

"Gigi Hadid." Se prezinta urmatoarea candidata.

****

Ies in sala de asteptare, aranjandu-mi sacoul.

"De-ajuns.Leo o sa va tina la curent, si diseara veti afla care dintre voi va lucra de maine la Tomlinson's Enterprises." Le comunic, iesind din sala de asteptare.

Urc la volanul masinii, conducand nervos prin traficul aglomerat al orasului, iar de indata ce ajung, parchez masina in parcarea spitalului mergand direct la marketul de peste strada.

Iau un cos, umplandu-l cu diverse produse, care probabil sunt inutile pana in momentul in care iubitul meu isi va reveni. Inainte de a iesi, merg catre raionul cu flori, asigurandu-ma ca aleg cel mai colorat buchet.

Parasesc marketul imediat ce platesc, mergand nelinistit prin holurile spitalului.Deasupra usii este imprimat numarul 23, semnalad ca am ajuns la salonul sau.

Intru, nu inainte de a ciocanii de doua ori. Salonul era puternic luminat, iar o infirmiera tocmai ii schimba perfuziile lui Harry. Imi scutur capul in semn de salut, infirmiera zambindu-mi bland.

"Totul este bine?" Intreb, apropiindu-ma sfios.

"Este intr-o stare stabila, insa nu se poate determina perioada in care va sta in coma. Substantele interzise nu sunt o combinatie prea buna impreuna cu alcolul." Stramba indiscret din nas. "O zi buna." Sopteste inainte de a iesi din salon.

Only an employer, sir. Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum