Ramybės Šeimininkai

54 6 2
                                    

Autorė: Eagle_of_Peace
Pavadinimas: Ramybės Šeimininkai
Žanras: Action
Dalių skaičius: 16 + priedas

Atsiprašau, kad reikėjo ilgai laukti kol įvertinsiu. Tai mokslai, tai atostogos trukdo arba verčia tingėti :')

Pavadinimas.
Manyčiau, kad pavadinimas geras, nors ir istorijoje nebuvo ramybės :D 8/10 ( 8 dėl to, kad jis nesudomintų manęs, reikėtų kažko įspūdingesnio).

Coveris.
Viršelis taip pat nepatrauktų mano dėmesio. Tavo istorijos 'Rašytojų Kampelis' coveris, nors ir paprastutis, bet jaukesnis ir labiau traukiantis nei šitos istorijos, jis mano manymu 'šaltokas', bet paskaičius tavo istorija nusprendžiau, kad jis labai tinka :) 9/10.

Klaidos.
Nepastebėjau nei vienos klaidelės, ir mano vertintojos nuojauta mane ramina, kad ju ten ir nėra, nes istorija jau lyg išspauzdinta knyga - be pastebimų klaidų ;) 10/10.

Veikėjai.
Manau, kad su jais viskas gerai. Nemoku šitos kategorijos vertinti tai beveik visoms rašytojoms saku, kad viskas okay =) 10/10. (Tik man nepatiko Vytauto vardas, jis mane labai erzino, nemėgstų lietuviškų vardų istorijose).

Siužetas.
Tavo idėja labai savotiška ir nebanali - fantasy + action, va toks miksiukas, man asmeniškai jis ne prie širdies, bet čia juk tik skonio reikalas. Gryžtant prie istorijos, man iš pradžių mintis apie arklius robotus pasirodė keista, norėjau konors natūralesnio, bet nuo tų arklių viskas ir prasidėjo. Noriu paklausti kiek pagrindinei veikėjai metų? Ar tikrai būtų įmanoma nepilnametei tapti slaptąją agente LIETUVOJE?
Dar norėjau aptarti priedą. Bent jau man jis buvo neįdomus ir nesuprantamas, visi tie km/h, kg, medžiagos ir paskirtys žirgo buvo toks meh... Čia tas pats kaip skaityti matematikos vadovėlyje esančias taisykles ir nieko nesuprasti. 7/10.

Štai ir viskas. Viską susumavus tu surinkai 42 taškus iš 50. Tai visai geras įvertinimas, esi talentinga, sekmės kuriant toliau! ♥

Vertino: Svaj0kTyliai

Istorijų Vertinimai ✔Where stories live. Discover now