1/Giriş

68.6K 2.3K 894
                                    

*Medya: Angels and Demons Soundtrack - Main Theme / Hans Zimmer

* *Hesabın eski sahibi olan kızımın (JeJee_19) 15-16 yaşındayken 2014-2015 yılları arasında yazmış olduğu hikayedir. Anlatım acemicedir.
City Angel ismiyle yazılmış ve Hayran Kurgu kategorisinde paylaşılmış olan hikayenin, adı, Kategorisi, 1D üye isimleri değiştirilmiş ve göze çarpan ufak tefek imla hataları düzeltilmiştir. Daha öncesinde okuyanlar için kurgusal anlamda hiçbir değişiklik yoktur.

Düzenlenmiş Bölüm

Keyifli Okumalar:)

*Giriş*

Geçen akşam bara geldiklerinde iyi gitmeyen bir şeyler olduğunu hemen anlamıştım. Barın arkasında her zamanki gibi rutin temizlik işlerini yapıyordum.

Beş kişiydiler. Kendilerinden emin bir tavırla henüz açılmamış olan bardan içeri girdiklerinde, kurulamakla meşgul olduğum bardağı bırakmadan "Kapalıyız beyler, bir saat sonra gelin." dedim.

Konuşmam çok yersiz bir şeymiş gibi hissettiren bakışlarıyla bana dönen ve "Jack'le görüşeceğiz bebek, sen işine bak." diyerek yürümeye devam eden diğerlerinin peşinden gitmişti kıvırcık saçlı olan.

Yarım saat sonra Jack'in odasından çıkarak tek kelime etmeden çekip gittiklerinde barın kapısını kilitleyip hızlı adımlarla Jack'in odasına daldım. Niçin geldiğimi bildiği için sormama gerek kalmadan konuştu Jack.

"Merak edilecek bir şey yok Angy, öylesine bir ziyaret sadece."

"Kim bunlar?" diye sordum, "Ne istiyorlarmış?"

"Angy, bak gerçekten bir şey iste-"

"Ne istiyorlarmış, dedim Jack?" Ses tonumdan soruma cevap vermeden kurtulamayacağını anladığını belirten bir iç çekişle cevap verdi.

"Londra'nın yenileri diyebiliriz. Bir süredir bu bölgede işleniyorlar ve bizimki de dahil haraç almadıkları sadece üç mekan kaldı."

"Ne yapacaksın?" Cevabını az çok tahmin ettiğim bir soruydu bu.

"Vermek istemediğimi biliyorsun Angy, bunu onlar da biliyor. Bu yüzden tehdit etmekten çekinmediler."

"Bana isim ver Jack, bir araştırayım." dediğimde gülümsedi.

"Gerek yok, üç beş çocuğun tehditlerinden korkup yıllarımı verdiğim bu bardan kolayca vazgeçecek değilim."

"Yine de kim olduklarını öğrenmekte fayda var. Eğer sen söylemezsen ben kendim de bulabilirim, biliyorsun."

Tekrar iç çekti, yapabileceğimi biliyordu. "Beş El diyorlar kendilerine. Son bir yıldır işleri hızla büyüttüklerini biliyorum. Haraç, adam dövme, mekan basma gibi eylemlerle giderek daha sık duyulur oldu adları. Bir süredir de bu bölgeye diktiler gözlerini. Birkaç kez şikayet edilmişler ama her nasılsa bütün şikayetler geri alınmış ve her seferinde salıverilmişler."

"Tüm bunları bilerek üç beş çocuk diye küçümsemen ilginç. Neyse, dediğim gibi ben bir bakarım." diyerek odadan çıkmak için kapıya yönelmiştim ki Jack'in sözleriyle durdum.

"Hayır Angela, buna karışmanı istemiyorum."

İhtiyar Jack ne zaman bana tam adımla hitap etse, bu ortada büyük bir sorun olduğunu gösterirdi. Benden sakladığı, anlatmadığı şeyler olduğunu anlamamam için aptal olmam gerekirdi ki değildim, hem de hiç.

Şehir Meleği (Tamamlandı)Where stories live. Discover now