hvor tror du skal hen?

12 0 0
                                    

flashback: jeg var rart træt så jeg lagde mig til at sove jeg faldte i søvn på Jonas skulder flashback slut. jeg vånger ved min mobil ringede det var dicte jeg magtede ikke og tage den. jeg tjekkede instagram og lige pludselig sotd der at pellehp have tagede dig i et billede. jeg så på det var et billede af mig og jonas der op hinadens skulder under billede stod der "stefan s kusine føler sig hjemme". jeg likkede bare billede. stefan sagde: at farfar skulle på arbejde. det passede mig helt fint lidt tid med min idoler (eller bare lidt tid med mine venner).vi var ved bakken jeg skulle til at gå hen til de andre fans. men lige pludselig prikkede Jonas mig på skulden" hvor tror du skal hen" sagde jonas. og gjorde teng til at jeg skulle komme med. vi gik hen ad en lang gang og ind til et rum der var 4 sofaer og et køkken. bag drengene de sagde at jeg are skulle føle mig hjemme. Jeg gik ud for at købe noget pizza til drengene ringede dicte:


D= dicte M= mig

D= hej søde hvordan går det?

M= hej det går fint

D= hvad var det pelle lagde ud? er dig og jonas kærster?

M= nej vi er ikke kærster men han er meget lækker end jeg trorede. og jeg ved ikke hvad ped han har drukket.

D= haha må gå smukke ses

Jonas synsvinkel

"hmm lau?" sagde jeg

hvad så jones? sagde lau

vi gik ud i gangen.

"hvad synes du om ida?" pep jeg

"hmm hun er cool nok" mumlede lau mens han så ned i sin mobil

" lau vil du godt gør mig en kæmpe tjenste?" små mumlede jeg

" ja men hvad er det?" sagde lau og kiggede spørgene på mig

"det er fordi jeg tror at jeg er begynt at få lidt følser for ida" sagde jeg

lau pegede bag ud. Jeg kiggede bag ud og der stod stef. havde han hørt det hele?

hun er også en smuk pige sagde stefan. jeg rullede bar øjne af ham og lade et tengt til at han ike skulle sige det nogen.


ida s synsvinkel ( normal)

jeg havde hentede pizza til drengene. jeg kom ind og de kiggede alle sammnen på mig. " jeg har pizza med"sagde jeg til drengene. de var på meget kort tid blevet mine bedste venner. vi sad og spiste pizza da Andy kom ind " 15 min" sagde andy . jeg gik igemmen senen og fandt et sted blandt puplikum jeg kom til at stå forste række. da de skulle til at synge sommer sagde Lau" der den her pige som 3 af os først lige har mødt i dag. men vi er blevet meget god venner med hende. hun kommer over fra jydelandet. først trorede hun bare skulle på ferie hos sin farfar men... Ida kom lige her op". jeg gik over henget og op på senen og lau forsatte. Ida du skulle ikke på fere hos din farfar du skal med os på tour. det har hele tiden vært planen. jeg blev så glad at jeg begynte a t græde stefan kom hen tl mig og gav mig et kram og stefan sade" men ikke nok hun bare er vors camp hun er alså ligesom en lille søster for os. og det kan godt være at du er min kusine men fra nu af er du også min lille søster. jeg græd endnu mere. jeg gik ned fra sene. og da de var færdig gik jeg back stage

Ham der Jonas og jegWhere stories live. Discover now