Partea a cincea

5.1K 395 61
                                    

*my favorite lie was you and I;

CAPITOLUL 5 "DECIZIA"

Layla era deja amețită, mult mai volubila si vorbăreață dupa cate shoturi a dat. Se întreținea cu diferiți oameni, unii mai ciudați ca altii. Acum nu se mai gândea la nimic. Trăia acolo si atunci. Parca si uitase de scopul sau...

"Am trei copii." Se plangea un barbat care isi vărsa amarul in bautura. Parea de varsta a treia, avea o tenta de alb la firele de par, si vorbea neclar din cauza excesului de alcool.

"Si de ce esti aici si bei?" Intreba Layla , deja interesată de subiect.

"Domnișoara.. mie mi-a placut viata." Mărturisi. "Am avut femei loiale pe care le-am iubit asa cum am stiut eu mai bine! Dar daca au aparut ispite, eu ce sa fac?" Se planse, parca având un conflict interior. "Partea proasta este ca toate cele trei femei pe care le-am lasat gravide nu stiu una de alta.. iar eu nu stiu ce alte scuze sa mai spun ca sa ma lase sa imi vad copiii."îi explica.

Fetei i se paru comica povestea bărbatului din fata ei dar totusi, era revoltata ca a îndrăznit sa isi insele nevestele! Pe toate 3..

Așadar, râzând, ii spuse :

"Esti demn de mila."

Bărbatul ofta, parca constient de lucrul acesta. Totusi, cand fata continua sa rada, o luase in serios.

"Cum iti permiți sa razi de problemele unui om atat de cinstit si onest ca mine?"

La spusele acestea, fata nu se mai putu abtine si cu un hohot de ras interminabil, a zis ironic:

"Imi pare rau!"

Bărbatul se înfurie, se ridica, balansând-se pe ambele picioare, fiindu-i totusi imposibil sa isi coordoneze Mișcările si căzând jalnic la pamant. Tentativa aceasta o facu pe Layla putin speriata, dar rasul ei tot nu înceta. Văzând ca amicul sau putin irascibil nu se mai ridica de jos, s-a hotărât sa isi faca altul. A avut un moment de luciditate, totusi, cand se
Intreba unde s-a dus baiatul frumos pe motocicleta.. adica Matthew.

Încercând sa se ridice la randul ei, a eșuat lamentabil. In secunda in care a fost prinsă si salvata de la momentul cumplit de rusinos, se uita in ochii salvatorului ei.

"Ah, cred ca m-am indragostit!" Exclama cu brațele prinse in jurul gâtului sau. Era Matt.

"Ce i s-a intamplat?" Intreba Aiden."ti-am spus ca nu trebuia sa o lasi singura!"

Matt se încruntă dar nu zise nimic. Nu ii placea cand prietenul sau avea dreptate.

Ajunși afara, departe de gălăgia din interior, Matt a vrut sa afle ce a patit Layla. Lucru destul de greu, având in vedere faptul ca fata parea sa fie in lumea ei.

"Ce ti s-a intamplat acolo?" O intreba.

"A vrut sa ma atace.. dar, tu! M-ai salvat." Bolborosi, zâmbindu-i.

"Cine a vrut sa te atace, Layla?"

O încercare nereușită totusi, fiindca Pe Layla nu parea sa o intereseze întrebarea eroului ei.

"Esti asa frumos!" Ii spuse si, inca fiind in brațele lui, din cauza ca nu avea stabilitate pe picioare, isi apropie capul de al sau intr-o încercare de a-l săruta.

"Hai s-o ducem acasa, Matt." I se adresa Aiden prietenului sau..care parea confuz; totusi tentat sa ii sărute fetei buzele cărnoase si dulci.

Însă, trebuia sa fie stăpân pe sine, cel putin o data in viata lui. Stia ca daca ar fi comis greseala de a o săruta, Layla probabil nu i-ar mai acorda atentie. De obicei nu i-ar fi pasat, dar simtea ceva special in legatura cu aceasta fata, fie ca era aspectul, care il fermeca pana si cand era beata, fie rezistența ei de fier de a i se alătura lui, sau..felul sau de a fi. De aceea, nu voia sa piarda din viata lui o persoana care il mai scoate din stările sale proaste, unde vrea sa arunce in aer totul, dat fiind faptul ca inca nu l-a gasit pe cel ce i-a luat întreaga fericire din viata.

Se gândea deseori la Mia. Si inca isi blama parintii pentru ca nu au fost in stare sa ii țină sora in viata. Ar fi dat orice ca el sa fi fost in locul ei, viata lui a devenit un cosmar oricum de cand a pierdut-o.

Deciși sa o ducă acasa, au pornit la drum cu ea, având mare grija sa nu se rănească. Le era simpatica amândurora din moment ce au intalnit doar femei usoare..sau scorpii, in toata viata lor.

A carat-o in brate pana in pat, a invelit-o si a imbracat-o intr-unul din tricourile sale. O privea acum, inainte sa se ducă si el sa doarma. Vedea cat de inocenta e, i se parea adorabil felul in care murmura cateva cuvinte, neînțelese desigur, inainte sa se ducă in lumea viselor. Isi dorea sa o tina in siguranța si, de aceea, luase decizia de a ii accepta cererea fetei. Asta numai fiindca vrea sa o protejeze.

Mai arunca o singura privire la ea, inainte sa iasa din camera si sa se ducă in propria-i camera, unde se lăsă din nou înecat in coșmarul ce il băntuie in fiecare noapte; pierderea Miei.
---------------

IMI CER SCUZE CA NU AM MAI POSTAT DE ATAT DE MULT TIMP!
am fost foarte ocupata, am avut niste probleme pe care a trebuit sa le rezolv si am asteptat si sa-mi vina inspirația.

DAca inca imi sunteti alaturi, dupa cat v-am facut sa așteptați, va multumesc foarte mult si promit ca nu o sa va dezamagesc cu aceasta carte.

❤️

Războiul IubiriiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum