Část 4:Fajn :)

230 23 1
                                    


Zase mě vzbudil ten otravný stres ze školy,je půl šestý ráno a já už jsem asi půl hodiny vzhůru.Jsem na mobilu a nehodlám vstávat.Po asi patnácti minutovém přemýšlení jsem se šla namalovat a nachystat do školy."Čau" cekla jsem když jsem zavírala vchodové dveře a vydávala se do školy.


Přišla jsem do školy a šla jsi vyzouvat tenisky."Ahoj,nechtěla by jsi k nám dneska přijít?" čekala jsem kohokoliv ale Huntera?!"Proč?" řekla jsem mile,"No v tý Mafii prostě mi tam zase nejde udělat jedna kapitola.""Jo tak fajn" odpověděla jsem téměř neslyšitelně a petala odtamtud.

Hodiny ubíhaly a já dnešním dnem jen proplouvala,na oběd byla rajská,mám ji ráda takže celkem fajn ale jako Hunter jako vážně mu budu domů chodit odehrávat hru?

Přišla jsem domů kde jsem si vyzula boty a šla do svého pokoje.Převlíkla jsem si oblečení abych u něj nebyla za nějakou hňupku.Oznámila jsem že jdu ven a zavřela za sebou dveře.

Vydala jsem se směrem kde bydlí Hunter,je to asi deset minut ode mě takže cajk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vydala jsem se směrem kde bydlí Hunter,je to asi deset minut ode mě takže cajk.Přišla jsem před jeho dům a znovu se pořádně nadechla,zmáčkla jsem zvonek a čekala.Přišel mi otevřít Brandon,"Ahoj jdu za bráchou" řekla jsem mu,"Jo pojď dál" řekl příjemně.Vstoupila jsem a vyzula si boty.Vyšla jsem schody a šla k jeho pokoji.Zaklepala jsem a hned po tom jsem vstoupila,Hunter byl znovu na počítači a něco tam hledal."Čau" řekla jsem mu a on mi to opětoval."Tak co ti nejde?" zeptala jsem se ho."Prostě podívej se na to" udělala jsem co mi řekl a upřeně se dívala na obrazovku počítače.Sedla jsem si na bobek a uchopila klávesnici s myší."Děláš si srandu?" zeptala jsem se,"Proč?" trochu se zarazil."Tohle je snad ta nejednoduší část vůbec" řekla jsem se smíchem."Fakt" vypadal zaraženě a trochu poníženě.Odehrála jsem hru a stále sledovala obrazovku."Co máš ještě za hry?" zeptala jsem se a očima projížděla jeho plochu."Ani nevim,něco mi tam dal i kámoš a tak" odpověděl jakoby mu to bylo fuk."Fajn fajn,to třeba tahle hra?" řekla jsem a dvakrát klikla na hru s nějakým divným názvem."Děláš si prdel?Tohle je nejnovější assasin a ty ho máš pojmenovaného jako 'nezajímavé'?!"začala jsem se smát a on se mnou."Hej tak to je trapas" řekl se smíchem."No to jo,doufám že miluješ Assasina stejně tak jako já"řekla jsem a začala rozehrávat hru,"No taky ho miluju ale někoho miluju mnohem víc" řekl a podíval se mi do očí.Periferně jsem ho zaregistrovala a podívala se na něj taky."Tak to jo" řekla jsem rychle z mého transu.

Večer jsem si mega užila,hráli jsme hry a sledovali videa od youtuberů,Hunter je fajn vlastně až moc fajn.

Fuck you love you-Hunter Rowland (czech ff)Where stories live. Discover now