6.MESAJ VE ALINAN KARARLAR

25.5K 440 5
                                    

Mesajlardan biri

Şu an bu mesajı okuyan eşsiz güzellikteki bayan bana ne yaptınız bilmiyorum. Ama sizi düşünmeden zaman ilerlemiyor. Yada benim doğum günümde annemin aldığı saat bozuldu. Ama ikinci seçenek pek romantik olmadığından yerinde olsam ilk seçeneği tercih ederdim. Zaman senin o güzel gülüşünü duymasam sanki hiç akmayacak gibi ve pazartesi çok önemli bir toplantım var. İşimi kaybetmemem için bana acıyıp Pazar gününüzü bu aciz kulunuza sizinle buluştuğumuz yerde saat;10 gibi sabah kahvaltısı için bekleyeceğim gelmezseniz ben sefil olacağım sevgilerle

Gregory Whitesun.

Mesajlardan bir diğeri

Canım kuzenim. Biliyorsun ki okulum bitti artık sıla hasreti çektiğim memleketime kesin dönüş yapıyorum. Biliyorum gitmeden seninle konuşmalı en azından seni böyle yarı yolda bırakmamalıydım.Ama dayanamıyorum artık geri dönüp annemlerle konuşmalıyım. Babamın beni ret edeceğini biliyorum. Annemin de ona uymak zorunda olduğunu ama yüzleşmeliyim artık geceleri uyuyamıyorum. Her şeyle yüzleşip seninle aldığımız evde yeni bir çağlar olmaya çalişicam. O evde istediğin kadar oturabilirsin ev benim üstüme zaten ve benim unuttuğum senin unutmaman gereken şey şu ki bazen bir şey her şey olabiliyor. Seninde patronuna karşi bir şeyler hissettiğini gözlerinden okuyorum. Unutma ben bir psikologum o yüzden beni dinle...! Hani bizim oralarda bir laf vardır “Gönül otada kanar bokada “ diye seninkisi bu hesap canım bununla yüzleş ve şimdi ne yapacağini düşün ya onun başını döndür

yada benim gibi kaybedenler kulübüne üye ol kuzen seni seven beceriksiz kuzenin Çağlar Üzülmez

Dip Not:Soyadlarımız hayatımıza ne kadarda ters düşüyor… sanki kendini bilmez bir acemi yazar hayatlarımızı maffetmeye çalışıyor.

(Yazar olarak konuşuyorum kı öyle bir şey yapmaya çalişmıyorum.Acemiyim tamam ama o kadar )

Ne hissetmeliyim Çağlar haklımıydı.Buradaki yaşam tarzı bize göre değilmiydi.Buraya geldiğimden buyana yaşadıklarımı düşündüm.Aldatılışımı buraya gelişimi çağların o çocukça davranışlarını işimi gerçek aşkımı göz yaşlarım yanaklarımdan aşağı akarken 1 hafta dedim.Aşkıma sadece 1 hafta tanıyordum daha sonra çağların yanına dönecektim.Ve kararlı bir şekilde kalkıp çalişma masasından kalem kağıt aldım.

Madde 1:Kendime güzel seksi kıyafetler alacaktım.

Madde 2:Onu yakişiklı bir erkekle kıskandıracaktım.

Madde 3:Ona bir hafta sonra gideceğimi söyleyecektim.

Madde 4:Bu süre dolmadan kesinlikle veda öpücüğü alacaktım.

Madde 5:Bu süre boyunca asla kurallarımı çiğnemeyecektim

Madde 6:Yatmak kesinlikle yoktu…

Maddeleri hazırladıktan sonra yatağima yattım…Ve uyuyana kadar koyun yerine çitlerin üzerinden onu atlattım……(yazar diyorki bu görüntü görülmeye değer mi bilemiyorum neyse yani………)

Onun AsistanıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin