Prolog

60 2 0
                                    

Jmenuji se Amber Stylinson, mám devatenáct let a chodím na uměleckou školu v Londýně. Na škole se věnuji kreslení, protože mě to baví a taky proto, že na tu samou školu chodil i jeden z mých idolů - Richard Hammond. Proč je můj idol zrovna Richard Hammond? Důvodů je několik... Miluji auta stejně jako on a dokonce dvě vlastním, další důvod je jeho vzhled. Prostě se mi líbí. Pár lidí má kvůli tomu ze mě ve škole srandu, ale Richard je prostě krásný, jen ostatní tu jeho krásu nedokáží vidět.

Chcete další podrobnosti o mně? Dobře. Můj táta je hudební manažer a jmenuje se John Stylinson. V minulosti dělal manažera třeba kapele Queen nebo The Beatles, ale teď' dělá manažera jen One Direction. Možná vám došlo, že nebudeme patřit mezi ty chudé. Měla jsem i mámu, ale ta mi umřela, když jsem měla tři roky. Táta s mámou se zrovna vraceli z Paříže, kde byli na líbánkách. Měli autonehodu a máma to nepřežila. Jmenovala se Emily Stylinson. Nepřijde vám divné, že miluji auta i přes to, co se stalo mojí mámě? Mému okolí docela ano, ale mně moc ne. Já přece nejsem máma, aby se mi něco stalo.

Táta se s tím, že miluji auta zpočátku nedokázal vyrovnat, ale nakonec to dokázal překousnout. Dokonce mi jedno i koupil. Byl to Mini Cooper a stále ho mám, ale jezdím v něm jen do školy a tak, protože jsem si koupila daleko lepší a rychlejší auto. Porsche 911.

Mám ještě bratra, ale ví o něm jen mí nejbližší přátelé. Nebydlí s námi, ale v Birminghamu. Přestěhoval se tam, protože tam má práci, ale nikdy mi neřekl jakou. Doufám, že mi to někdy řekne, protože mě s tím zatajováním už pěkně štve. Má dvaadvacet let a jmenuje se Nick Stylinson. Jezdí k nám jen na Vánoce a takové ty svátky, protože bývá pořád zaneprázdněný prací. Jediné, co mi o té své práci řekl, bylo to, že dělá u aut.


Last Time [SLOW UPDATES]❌Donde viven las historias. Descúbrelo ahora