! MOJE KNIŽNÍ NOVINKY NA WATTPADU !

1K 41 3
                                    

Zápisník teen holky
Knížka je novinkou tohoto roku a pomůže vám z mnoha problémy teen holek ,které výdáme každý den. Tato knížka vám poradí jak místo přežívání dnů si je začít užívat.

Triky a tipy snadného hubnutí a sportovního těla
V knížce je mnoho postřehů ,které jsem já osobně vyzkoušela a doporučuji je. Žádné velké hubnutí ani namáhavé cvičení. Tak co teda? Začni číst první kapitolu a uvidíš:)

Ten blbý pocit ,když..se vám rozlije pití v batohu nebo rozbije displej na mobilu.
Každá kapitola začíná slovy ,,Ten blbý pocit ,když.." je toho spousta co se nám vtipného stane i ,když většinou to zezačátku moc vtipné není a tak si aspoň budete dávat pozor ,aby se vám nic podobného nestalo nebo si naopak můžete vyškrtávat co už máte za sebou. :D :) U některých kapitol si můžete sama vymyslet ,,Ten blbý pocit ,když(tuto část domyslete). Nejlepší komentář za celý měsíc se vybere a zveřejní do knížku s vaším jménem. :)

Fotocitáty Claire
Tato knížka je úplná novinka. Nudné citáty všichni znají ,ale toto je něco úplně jiného. Originální krátké citáty na fotkách ,které jsou nově vymyšlené právě pro vás např.k popisku k fotce na fb.. S výzdobou fotek jsem si opravdu vyhrála tak se koukni a hodnoť tu: http://my.w.tt/UiNb/ekD2Af1NTx

Můžete mi napsat ,která knížka vás nejvíce zaujala a určitě se podívejte! :)
:Claire:

Fakty CZKde žijí příběhy. Začni objevovat