Késői köszönet, de annál nagyobb!

4.1K 102 10
                                    

Nos, két hónapja, hogy írtam is ide. Mint a címből láthatjátok, szeretnék köszönetet mondani. 

Tudom, hogy már korábban megtettem, mikor ez a történet lezárásra került, de most egy újabb forduló pont érkezett a történet életében, és az enyémben. UGYANIS MÁR 111K MEGTEKINTÉSNÉL JÁRUNK!!! Maf. 

A kerek 100K pont a születésnapomra esett, így egy hatalmas köszönet, hogy az öregedésemet így feldobtátok (nem mintha olyan öreg lennék, haha)! 

Tudom, hogy elkéstem. Időben már akkor kellett volna ezt megírnom, mikor Cameronhoz egy évvel előrébb kerültem, de aztán megint lekörözött ((((szerizlek életem)))). 

Nagyon szépen köszönöm Nektek, hogy még mindig van aki olvassa ezt a történetet, aki dobja rá a vote-okat és teszi be az olvasólistájába! Komolyan, még mindig olyan hihetetlen! Fél év telt el azóta, hogy publikáltam a Szomszédfiút, és már itt jár... NEM. HISZEM. EL. 

Úgy érzem, a Szomszédfiúval valami maradandót alkottam. És ez meg is látszik :) 

  Tudom, hogy ez nem az a forma, ami egy általános írótól megszokott (lol milyen kifejezéseket használok), de a lényeg benne van, és nem is olyan hűdehosszú. Majd egyszer lesz hosszabb is ;) 


És a végére egy kis önreklám, mert ha már bejegyzést írtam, akkor ez ki ne maradjék. 

Nem is olyan rég (augusztusban lel) elkezdtem egy újabb történetet, ami nem pont egy hétköznapi életet dolgoz fel. Valamennyivel hosszabb részekkel jelenkezem, és *dopergés* JACK GILINSKY FANTASY FANFIC! Huh. 

Remélem ez is valamennyire elnyeri a tetszéseteket, én nagyon igyekszem azzal is :). 

piece&love: noja.  

Szomszédfiú |✔Where stories live. Discover now