Wild passion 18 +

4.9K 228 140
                                    


Měl to být den, jako každý jiný. Teda alespoň si to Kageyama Tobio myslel. Ale kdyby věděl, jak ten den dopadne, nevylézal by ráno z postele.

,,Hinato, ty malý ďáble!"

Byl den poté, co porazili Aoba Johsai a Oikawu ,,Velkého krále" jak ho nazýval Hinata. Ráno vstal, nasnídal se, oblékl se a vyrazil do školy. Skoro denně si dával s Hinatou závod, ale vypadalo to, že malý smečař zaspal nebo přišel dřív, protože u brány nikdo nebyl. Moc se tím nezabýval a vyrazil, aby byl včas na první hodinu v lavici. První dvě hodiny prospal jako obvykle. O velké přestávce za ním přiletěl Hinata, který se s ním chtěl nasvačit. Celou přestávku nezavřel pusu a Kageyama ho musel uzemnit pěstí do hlavy, aby se ho zbavil. Jako pomstu mu Hinata snědl párkové chobotničky. Rudý vzteky ho chtěl praštit znova, když na něj Hinata upřel ty své velké oči a on se zarazil. Chvíli se ztrácel v těch zářivých hloubkách pak zavrtěl hlavou, zvedl se a vrátil se do třídy. Všiml si toho už dřív, že se jeho vztah k tomu malému rozčepýřenému vráněti změnil. Ze začátku ho měl chuť zabít a někde zakopat pětkrát denně ale teď po něm házel vražedné pohledy a postupně začínal pozorovat, že se i jeho zloba vytrácí jako pára. A líbilo se mu to. Pokaždé, když se na něj Hinata podíval, měl pocit, že jeho ledové srdce roztává.

Po škole se vydal na trénink. Byli tam všichni i hyperaktivní vráně, které mu plnilo hlavu místo učebních materiálů.

,,To je dost, že jsi tady!" usmál se na něj Sugawara a pokynul hlavou Daichimu, který je svolal do kruhu.

,,Takže panstvo, mluvil jsem s trenérem a vzhledem k tomu, že jsme včera vyhráli docela důležitý zápas půjdeme večer slavit!" spustil se radostný pokřik a pak se všichni vrhli do tréninku nabuzení o večerní povyražení.

Na cestu se vydali o čtyři hodiny později, tedy v sedm hodin. Co Kageyamu s Hinatou překvapilo, bylo místo, kam zamířili.

,,Tohle je bar senpai." Poznamenal zaraženě a vyměnil si znepokojený pohled se svým společníkem.

,,To je v pořádku. Jen pojďte." Asahi se ušklíbl a otevřel dveře. Uvnitř bylo překvapivě útulno, hrála příjemná muzika a moc lidí tu nebylo. Posadili se na pohovku a po chvíli k nim přiběhl mladý klučina, který jim nesl seznam pití. Padla hromadná objednávka whiskey a koly a Kageyama se zamračil. Poté, co kluk odešel se otočil na svého kapitána.

,,Přece nám neprodají alkohol." Namítl. Daichi se na něj podíval takovým zvláštním výrazem, ale Tanaka se ušklíbl.

,,Tohle je jediný bar, kde po tobě nechtějí občanku. Samozřejmě že Hinata nedostane, protože je moc malý." Začal se smát na celé kolo.

,,JÁ ZA TO NEMŮŽU" vyštěkl Hinata a uraženě se otočil. Po hodině se zábava rozproudila. Hinata dostával kolu a když se nedíval, lil mu do ní Tanaka silné panáky. Kageyama věděl, že to pro malého Shoyu není dobré, ale neřekl nic. Byl zvědavý, jak se bude chovat, když bude mít trošku promile v krvi. Hudba se rozezněla a bar byl zaplněn lidmi. Čím déle však zůstávali a pili, tím více se Hinatova osobnost měnila. Ostatní si toho moc nevšímali. Bavili se mezi sebou už v uvolněné náladě a smáli se vtípkům Tanaky a Nishinoyi. Kageyama tiše seděl a poslouchal historky svých kolegů, když si vzpomněl, že vedle něj sedí Hinata a otočil se na něj, aby zjistil, že je pryč. Na chvíli zpanikařil, prudce se postavil a očima jej hledal. Když už si myslel, že jej někdo unesl, uslyšel z tanečního parketu o kousek dál hvízdání, pokřiky a tleskání. Zvědavost jej přemohla. Rozešel se ke kroužku lidí a nenásilně se dostal dopředu. To, co uviděl, mu způsobilo vteřinovou srdeční zástavu, masivní krvácení z nosu a mysl zaplněnou nemravnými myšlenkami. Hinata se zřejmě začal nudit a tak si šel zatancovat na parket. S tou spoustou koly s alkoholem, o kterém nevěděl se rychle uvolnil a hodil do nálady. Ale když si všiml Kageyamy, který na něj koukal jako na zjevení s krvácejícím nosem, ušklíbl se pod vousy. Právě se vlnil do rytmu písně FLESH , která se mu zalíbila. Společně se svým tanečním partnerem se proti sobě pohybovali v provokativních vlnách a jejich těla se o sebe třela. Se svůdným pohledem a letmým úsměvem se Hinata rozešel ke svému volejbalovému partnerovi, který si stačil setřít krev z nosu a vytáhl ho na parket. Natiskl se na něj a začal vrtět boky do rytmu hudby. Kageyama přijal jeho výzvu. Ruce mu dal na boky a začal se pohybovat v provokativních přírazech, přičemž se Hinatovi tiskl rty ke krku, který provokativně vystavoval. Dlouho to ale nevydržel, protože celý tento sexy tanec mu způsobil veliký problém v kalhotách, který nezůstal nepovšimnut Hinatou. Ten si olízl rty a Kageyama zavrčel. Chytil maličkého za ruku a táhl jej do horního patra, kde se vyskytovaly prázdné pokoje. Nezajímalo jej, jestli jsou někým rezervované, nebo jestli se tam nesmí. Hinata potřeboval potrestat za svoji provokaci. Rozrazil první dveře, strčil Hinatu dovnitř a zavřel dveře. Otočil klíčem v zámku a hladovým pohledem sjížděl přešlapujícího oranžovovláska.

Wild passionWhere stories live. Discover now