Okulların tatile girmesine iki gün vardı. Dersler boş geçiyor okula öğrenciler tek tük geliyordu gelenler de sıkılıp öğleni beklemeden okulu terk ediyorlardı. Bu gidişe bir dur demeliydi Emre okulda sıkılmıştı yapayalnızdı arkadaşları izinlerini kullanmışlardı. Emre izin hakkını çoktan doldurmuş okula gidip gelmek zorunda kalmıştı son sınıfı tekrar etmek istemiyordu normal olarak bir gün dayanamayıp bütün arkadaşlarını okula çağırdı gelmeyeceklerini bildiği için kısa mesajla çok kötü olduğunu hemen yanlarına gelmeleri gerektiğini yazdı. Arkadaşları bu mesajı alınca çok meraklandılar koşarak okula gittiler önce Merve Emre iyi misin? Emre' den ses yok sonra Ömer Emre gel dedin geldik sorun nedir? Emre yine suskun tabi Bukre de sorusuna cevap alamayınca içeri son giren Melih neler oluyor burda? diye sordu. Emre dayanamayıp güldü kahkahalarla hemde, Melih psikolojisinin bozulduğunu düşünse de geç olmadan Emre iyi olduğunu söyledi gülerek. arkadaşları da neden bizi çağırdın o zaman dediklerinde ise sıkıldım dedikten sonra uff Emre diyip sınıfı terk eden Merve' nin arkasından baka kaldılar.
Merve hariç hep birlikte o günü sınıfta geçirip yaz için tatil planı yaptılar. Merve gelir mi diye sordukların da Emre atladı hemen benim sevgilim ben giderim de o gelmez mi? hep birlikte gidecekleri için mutluydular ama nereye gitmek istedikleri konusun da kararsızdılar neyse okullar bir kapansın ona karar veririz dedi Ömer okul o gün için bitti herkes evlerine dağıldı Emre sevgilisini aradı Merve telefonu geç açtı Emre;
-Neden telefonu geç aldın. dediğinde
-Sanane
cevabını aldı
-Sorun ne?
-Bir de soruyor musun? nasıl korktum biliyor musun?
-Biliyorum ama sizde beni çok yalnız bıraktınız. Dedi Emre
-Normal çağırsan gelmez miydim Emre? diye sordu. Merve
-Gelirdin aşkım ama gereksiz bir kavga oluyor şu an altı üstü bir şaka
-Altı üstü bir şaka öyle mi? Tamam Emre sen görürsün şakayı.
-İntikam mı alacaksın?
-Ne sandın bunun altında kalır mıyım?
-Tamam aşkım intikam al ama soğuk davranma yeter.
-Ben eve geçiyorum yarın okulda görüşürüz
-Görüşürüz aşkım.
ESTÁS LEYENDO
GECENİN ÇIĞLIĞI
Misterio / SuspensoHangisini isterdiniz arkadaşlarınızın ölümünü önlemek mi? Sevgilinizin ölümüne mani olmak mı? Seçim sizin.
