#001 Ik wil dat een jongen je hand vraagt en niet zomaar met je hart speelt 💍

68 1 1
                                    


pvv ;Hajar en Hawra
Omslag : Hajar 19
(Hawra is 15)

"Papa wat is er met jou schreeuw ik vanuit boven. Me vader geeft weer is een preek aan me moeder dat ik niet aan jongens moet beginnen ik schenk genees aandacht aan jongens. Ik loop naar beneden en me vader roept me naar de tafel. Jahaaa zeg ik geirriteërd. Luister lieverd ik wil dat een jongen je hand vraagt en niet zomaar met je hart speelt en weg gaat zegt me vader. Jongens hihihih zegt me zusje genaamd Hawra. Ik kan haar af en toe wel schieten. I know daddy zeg ik. Mooizo prinses zegt me papsco. Mag ik nu opstaan ik moet naar school ? Zeg ik. Tuurlijk zegt me vader terwijl hij me een kus op me voorhoofd geeft. Ik draai met me ogen en loopt naar de gang en doe me loubitins aan en me canada goose jas. Breng je zusje ook naar school zegt me moeder Aisha. Yallah Hawra schreeuw ik. En ze komt vrolijk aan gehuppeld. Denk je ik heb alle tijd begin je patta's aan te doen zeg ik terwijl ik haar in haar jas probeer te wurmen. Ze kijkt me met haar grote kralen aan en giechelt dan even. Gekke geit zeg ik.

We lopen samen de deur uit. Hajar ik kan niet zo snel zegt Hawra. Je hebt dan pech want we moeten opschieten anders komen we te laat zeg ik. Til me op dan zegt Hawra. Okee zeg ik terwijl ik haar optil. Ik zet me stappen sneller als ik de bus zie langsrijden we hebben het gelukkig wel gehaald. Ga staan liever want me arm doet pijn. Ik bedank de buschauffeur en loop samen met Hawra door de bus als ik een leeg plekje zie laat ik haar daar zitten.

Hawra giechelt naar de jongen die naast haar zit en ik kijk met een bedenkelijke blik naar haar. De jongen naast haar lacht vriendelijk naar Hawra. Ik kijk scheef naar ze en focus me op me muziek. Wanneer ik helemaal in me muziek ben wordt ik gestoord door Hawra die me ruw aantikt. Jahaa zeg ik. Dit is Younes zegt Hawra. Ik kijk haar niet begrijpend aan. Ja en sinds wanneer kan je tegen vreemden praatte zeg ik. Ze draait met haar ogen en Younes giechelt even. Ik geef hem een stop-met-lachen-blik. En hij probeert te stoppen met lachen en onderdrukt zijn lach. Voor wie draai je je ogen zeg ik. Nogmaals dit is Younes en Younes dit is mijn zus Hajar zucht Hawra. Aangenaam zegt Younes terwijl hij ze hand uitsteekt.

Zal ik zijn hand wel schudden ?) Aangenaam zeg ik met een lach. Maar nu zie ik hem beter zijn ogen kruisen de mijne en ik krijg geen lucht. Ik wil niet overdrijven maar hij is dicht bij perfect. zulke mooie bruine amandel ogen en zwarte krullen en mooi postuur en dan praten we nog niet over zijn kledingstijl wauw hijs zo mooi. Hajar we moeten eruit hoor zegt Hawra. Ik krijg weer een klap van de realiteit en bedenk me nu dat ik te lang bezig was met staren. Hij lacht vriendelijk naar me met ze mooie witte tanden. Ojaa je hebt helemaal gelijk zeg ik terwijl ik Hawra snel optil en de bus snel uitstap. Doei schreeuwt Hawra naar Younes en Younes zwaait naar haar.

Je bent wat vergeten zegt Hawra

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Je bent wat vergeten zegt Hawra. Zoals  ? zeg ik. Uit te checken zegt Hawra giechelend. Shitt schreeuw ik. Hawra begint keihard te lachen. Waarom lach je ? zeg ik. O.oo..mdat je met je gedachten helemaal ergens anders bent ofzo zegt Hawra. Nietess was gewoon vergeten einde gesprek zeg ik met een diepe zucht.

7 minuten later..

Je bent er hoor ezel ! zeg ik

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Je bent er hoor ezel ! zeg ik. Kom je mee ? zegt Hawra.

Kan niet lieveling moet zelf ook naar school anders kom ik te laat zeg ik. Nou zegt Hawra met een pruillipje. Ik kom je ophalen ja dan gaan we samen naar Halal fried chicken zeg ik. Deal ? zegt Hawra. Deal zeg ik. Oke tot vanmiddag zegt Hawra terwijl ze het schoolplein op loopt en naar me zwaait. Tot vanmiddag schat zeg ik.

Ik zwaai haar nog even uit totdat ze door de grote klapdeuren verdwijnt en ren naar de bushalte want ik kan die bus van 2 minuten nog halen.

3 Minuten later.

Hijgend zit ik in de bus. Paar jongens bij de bushalte vonden het nodig om  met vuurwerk te spelen de ene gooide het in de prullenbak maar het vuur ging niet uit. Vervolgens deed de andere ze beker met water in de prullenbak en toen was het een beetje gedoofd.

Jullie zijn echt dom zegt een meisje die ook met ons in de bus zit. Hoezo ? zegt een van de jongens. Het meisje trekt een vieze blik. Dat weet je zelf ook wel zegt het meisje. De jongens kijken elkaar bedenkelijk aan. Grijp haar schreeuwt de een tegen de 2 anderen.

Jongens van 12 ofzo zitten op een meisje van 17/18 kan me ogen bijna niet geloven. Doe normaal zeg ik zonder te weten dat mijn lippen werkelijk hebben bewogen. Ze kijken me even aan en gaan verder met trappen. HALLO HELPT NIEMAND HAAR !? de mensen in de bus beginnen te bewegen twee mannen halen de jongens van het meisje af. Ik help het meisje overreind en vraag of het gaat ze knikt. Ik pak een zakdoekje en probeer haar bloedneus te stoppen. De buschauffeur gooit de drie jongens eruit zo gaat het dus in Rotterdam de buschauffeur loopt naar het meisje toe. Gaat het zegt de buschauffeur. Het gaat wel zegt ze. En ze neemt plaats op de stoel naast mij. Het is een heel mooi meisje met bruin haar en groene ogen. Ze heeft door dat ik te lang kijk en lacht even en steekt haar hand uit. Ruby Nadine zegt ze. Aangenaam Destiney Hajar zeg ik. Mooie naam zegt Ruby. Dankjewel jij ook zeg ik. Een pijnlijke kreun verlaat haar mond. Gaat het met je neus ? Zeg ik. Gaatwel zegt Ruby.  Je ziet dat ze pijn lijd maar zich gewoon sterk houd. Weetje ik woon hier pas net en nu al dit ik kom van een klein dorpje genaamd Assendelft ken je dat? zegt Ruby. Nee nog nooit van gehoord ja ik vind het ook heel erg dat je dit moest gebeuren maar hier kan je het beste niet met andere bemoeien want ze zijn er niet vies voor om een ander te slaan zeg ik. Bemoeien !? Zegt Ruby.  Ik bedoel Mening geven zeg ik snel. Ooh zegt Ruby.  Nou dan heb ik weer wat geleerd zegt Ruby. Haha , welke school ga je ? Zeg ik. Minakker College zegt Ruby.  Serieus daar zit ik ook zeg ik lachend. Oh gelukkig dan ken ik daar iemand zeg me asjeblieft dat je de opleiding Financiële medewerker doet niveau 2 ? Zegt Ruby Yes inderdaad jij ook zo te zien haha en zit je ook in klas 17H zegt ik. Oh my god het kan niet beter worden ik oookk zegt Ruby met een brede lach. Te gek zeg ik. Weet je al hoe onze klas eruit ziet zegt Ruby. Ik heb echt geen idee we moeten met ze alle in de aula wachten en dan worden onze klassen opgenoemd zeg ik. Ooh oke dan weet ik dat zegt Ruby. We pratem nog even over ditjes en datjes onderweg naar school.

Als Liefde Kwaad Wordt.Kde žijí příběhy. Začni objevovat