44; Ik weet ze te vinden..

285 21 3
                                    

Jai's point of view.

Ik kijk naar Dioni die op de bank in slaap gevallen, het is ondertussen al elf uur 's avonds. 'Ik ga maar eens, ik zal de andere jongens ook even waarschuwen.' zeg ik en Emily knikt. 'Is goed.' antwoord ze. Ik kijk naar haar. 'Doe voorzichtig, en let een beetje op hem.' zeg ik met een kleine glimlach en ik wenk naar Dioni. Ze knikt. 'Geen zorgen.' glimlacht ze en ik loop naar buiten. Ik pak mijn telefoon en bel Samuel. Hij neemt op. 'Jai?' klinkt zijn stem. 'Sam, zijn jij en Cass beide thuis?' vraag ik. 'Ja, wij zijn thuis.' zegt hij. 'Oké, ik kom er nu aan. We hebben een probleem, Daniel is vrij.' zeg ik terwijl ik de straat uit loop. 'Fuck, meen je dat?' vraagt Samuel. 'Ja, hij belde me toen ik net Luna en Jayden thuis had gebracht. Dioni was geschrokken en bang.' leg ik uit. 'Ja, dat begrijp ik maar al te goed, na alles wat Daniel gedaan heeft.' zegt Samuel. 'Sam, wil jij langs Selena gaan en haar mee nemen naar ons? Ik wil niet dat ze alleen is nu, niemand moet nu alleen zijn.' zeg ik. 'Is goed, doe ik.' zegt hij. 'Oké, ik zie je zo.' antwoord ik en ik hang op. 'Neefje.' klinkt een stem. Ik slik even en draai me om. Daniel staat met een grote grijns op zijn gezicht voor me. 'Rot op.' brom ik. 'Wat is er gebeurt met ons Jai? We waren zo close.' grinnikt hij. Ik zucht. 'Ik heb geen zin in je Daniel, je hebt al genoeg gedaan, stik er in.' zeg ik boos. Hij pakt me vast en duwt me tegen de muur. 'Ik zou maar lief blijven, ik weet al je vrienden te vinden.' lacht hij. Ik slik even. 'Hmm, had die ene geen vrouw en gezin? En had jij geen vriendin?' lacht hij en hij laat me los. 'Blijf bij ze weg, ik waarschuw je.' sis ik kwaad en dan loop ik weg.

Dioni's point of view.

'Laat haar met rust.' sis ik en ik probeer het touw om mijn polsen los te krijgen. 'Je hebt dit al vaker gezien Dioni, je went er vast wel aan.' lacht Daniel terwijl hij de snikkende Emily vast pakt. 'Godverdomme vieze klootzak!' schreeuw ik als hij haar begint te zoenen. Emily probeert hem van zich af te duwen, maar hij is te sterk. 'Blijf van haar af!' schreeuw ik. Hij kijkt me boos aan. 'Als je je bek nu niet houdt.' sist hij. Ik kijk hem aan. 'Ach val toch dood.' antwoord ik kwaad. Hij pakt het wapen van de grond en richt hem op Emily. 'Kop dicht Jurado.' sist hij. Tranen rollen over mijn wangen. 'Doe dit niet Daniel, dit is nergens voor nodig.' snik ik en voor ik het weet hoor ik een knal. Emily valt op de grond. Snikkend kijk ik naar Emily. 'Nee! Nee!' schreeuw ik snikkend.

Ik schiet overeind. Tranen stromen over mijn wangen en ik hap naar adem. 'Emily.' piep ik snikkend en ik sta op, niet wetend wat ik gedroomd heb en wat echt gebeurt is. Ik hap naar adem terwijl ik helemaal in paniek raak. Ik loop naar de keuken en leun tegen het aanrecht aan. Ik probeer mezelf rustig te krijgen, maar niks werkt. De beelden van Daniel die Emily aanraakt, tot dat hij haar neerschiet blijven door mijn hoofd spoken. Voor ik het echter door heb zie ik alles draaien. Ik zak door mijn benen en dan word alles zwart voor mijn ogen.

He's kinda cute [Deel 3&4]Where stories live. Discover now