17.část

15 1 0
                                    

Červenec utekl docela rychle , všechen svůj volný čas jsem trávila s Kate a klukama. Udělali jsme si grilovačku a spali všichni ve stanech u nás na zahradě. Nakoupila jsem s Kate vše potřebné a gardenparty mohla začít . Když kluci došli i s Mischel , začali jsme pomalu stavět stany . Při tom jsme dostávali záchvaty smíchu , protože jeden stan kluci stavěli asi hodinu.
Všichni jsme si to moc užívali , povídali si a smáli se. Ikdyž jsme měli jit s Teddym druhý den nahrávat CD , i tak jsme spolu prokecali celou noc , až do rána kdy jsme museli vztát brzo a jít nahrávat. Párkrát odběhl uhasit oheň , který nechtěl uhasnout. Nejspíš tím , že do něj s Thomasem naházeli vše co se dalo spálit a potřebovalo se to uklidit.
Řešili jsme spolu všechno. Teddy mě za nic neodsuzoval naopak držel mě když mi bylo nejhůř. A za to jsem mu byla neskutečně vděčná. Bez něj bych absolutně nic nezvládla.
"Kolik je vůbec hodin ?" Podíval se na mě Teddy s kruhama pod očima už asi po pětihodinovém povídání a různých záchvatů smíchu.
"04:45" mžourala jsem na svůj telefon. Asi by jsme měli vztávat . Najednou jsme uslyšeli zip od druhého stanu kde spal Dan s Kate. S Teddym jsme se na sebe podívali a usmáli se , že by se už probouzeli? My dva jsme byli asi jediní kdo byl vzhůru celou noc . ,,Tak jdem ven za nimi. "Mischel u nás nespala protože odjížděla na dovolenou , takže byl Thomas ve stanu sám. Když se vyhrabal ze svého stanu i Thomas , udělala jsem nám všem kávu v zahradním domku a donesla buchty. Do 6:00 jsme to všechno sbalili a uklidili aby nešlo poznat že tam nějaká party vůbec byla. A moc se nám to podařilo až na tašky ze stanama , spacáky a karimatky a moje peřiny. Ano my s Teddym jsme měli ve stanu peřiny co jsem donesla z baráku. Tak byla zahrada čistá.
"Je to blbý že musíme končit tak brzo , ještě jsme mohli spát, ale za hodinu máme to nahrávání" mávala jsem na všechny před barákem , když jsme se loučili .
"Tak za hoďku "kývl na mě Teddy , který se šel domů ještě osprchovat.
Ano Michal dal sraz v 7:00 a v 6:00 teprve všichni odcházeli , zavřela jsem dveře a šla rychle do sprchy . Hodinka sice stači ale já a moje spoždění . Musela jsem být rychlá .

Životni cíle Where stories live. Discover now