Izgonirea datoriei

4.3K 33 2
                                    

Materiale: pergament sul, de 2 toli latime si cat de lung vrei, un creion negru, o lumanare purpurie, ulei de care vrei, esenta de care vrei.
Curata si consacra toate materialele cu cele 4 elemente (pamant, aer, foc si apa).
Fa o lista cu toate datoriile pe pergament. Deseneaza o stea cu cinci colturi de izgonire pe spatele pergamentului. Graveaza o stea de izgonire pe lumanare. Pune sulul de pergament in suportul de lumanare, apoi fixeaza strans deasupra lumanarea. Gandeste-te la izgonirea datoriilor tale. Gandeste-te la sentimentul de fericire si usurare cand datoriile vor fi izgonite.
Aprinde lumanarea. Du lumanarea in partea de est si roaga Silfii sa trimita mesajul de izgonire a datoriilor in Univers, intr-un mod sigur si protector si cere ca prosperitatea sa se intoarca la tine in acelasi fel. Pune lumanarea inapoi pe altar si, cu propriile cuvinte, roag-o pe Juno sa alunge datoria si sa o inlocuiasca cu energie prospera.
Lasa lumanarea sa arda complet. Hartia va loa foc, asa ca ai grija ce tip de suport de lumanare folosesti (sticla se va sparge), iar uportul sa se afle pe o suprafata rezistenta la foc. In timp ce arde lumanarea, concentreaza-te asupra izgonirii datoriilor, sentimentelor tale de usurare si fericire si asupra viitoarei prosperitati.

Vraji, incantatii si ritualuriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum