Trapna situacia a zmiznuta Alya

681 53 3
                                    

Pohľad Adriena:
Dnešnú noc som spal ako zabitý. Väčšinou sa mi sníval sen o Ladybug a mne ako sme zachraňovali Paríž pred ďalším zloduchom posadnutým akumou. Ladybug ma milovala
A ja ju tiež ako nikoho iného. Zobudil som sa na Plaggovo chrápanie a hovoril zo sna:„ Áno moja najväčšia láska je môj zrelý smradlavučký sladučký camembert....”
JA: Plagg ty čuňa
PLAGG: Daj mi môj camembert....!!!
JA: Tu máš ty nenažranec !!!
Zatiaľ čo sme sa zhovárali ani mi nenapadlo či už začala škola alebo nie. Rýchlo som sa pozrel na mobil a dúfal že som nezmeškal školu. Uľavilo sa mi sice škola začína o 15 minút.
Nathalie už na mňa volala že si mám pohnuť. Rýchlo som sa obliekol, schmatol tašku a utekal som pred dom. Tam už má čakalo strieborné vyblýskané auto ktoré ma malo odviesť do školy. Kým som bol v aute tak som pozeral von z okna či niekto neterorizuje Pariz, ale všetko bolo v poriadku.
Vystúpil som z autá a kúsok od vchodu školy bola Marinette.
Tak som jej zamával.
MARINETTE: Ahoj A-A-Adrien !!!
Viem že to už je dlho ale odkedy sme sa spoznali tak keď mi niečo hovorí tak pritom koktá. Je na nej vidieť že sa snaží hovoriť zrozumiteľne ale moc jej to nejde. Keď sa rozpráva s ostatnými spolužiakmi tak hovorí čisto..  Čo sa má bojí ???
Hovoril som si v duchu. Podišiel som k nej a opýtal som sa jej: „ Marinette ty sa má bojíš???”
Marinette vystrašene odpovedala: Jasné ž-že ni-nie.
JA: Určite ???
MARINETTE: Iste ž-že nie prečo b-by s-som mala ???
JA: Dobre ( chcel som prísť na to čo je Marinette keď pri mne tak kokce ale vedel som že strach v tom nebude. )

Pohľad Marinette:

Keď som sa už blížila ku škole všimla som si že Adrien práve vystupuje z auta. Chcela som ho pozdraviť ale bála som sa že to dopadne ako v tom sne. Adrien ma uvidel a zamával mi.
„ Ahoj A-A-ADRIEN”
Už som aspoň vedela že všetko je v poriadku.
Zrazu som si všimla  že Adrien ide ku mne a začala som sa červenať. Zaskočila má jeho otazka: Marinette ty sa ma bojíš ???
To sa ma určite pýta preto že tak hrozne kokcem keď mu niečo hovorím. „Jasné ž-že ni-nie.
ADRIEN: Určite ???
JA: Iste ž-že nie prečo b-by som mala ???
Cítila som sa trapne.... nemohla som mu predsa povedať že som doňho tajne zamilovaná, že mám po celej svojej izbe plagáty na ktorých je a že preto tak koktám.... však by ma vysmial.
Vošla som do triedy ale Alya tam nebola. Pýtala som sa Nina či nevie kde je ale povedal že nevie. Čo ak ju znova posadla akuma ??? ( Lebo zatiaľ čo sa poznáme tak ešte chorá nebola )
Čo ak teraz niekde hľadá zakumatizovaná Ladybug ???
Čo ak sa jej niečo stane ???

Tak ...druhá kapitola je na svete ....dúfam že sa páči 😉😊
Vaša Maribug.

Zvedavosť + Láska = Spojenie ForeverWhere stories live. Discover now