🔥3🔥

3.9K 281 16
                                    

Capitol needitat:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Capitol needitat:

Raven


               — Drake, ceva nu-i în regulă! Este inconştientă de prea mult timp, ar fi trebuit să se trezească cu câteva zile în urmă. 

               Voci necunoscute o scot din tăcerea înspăimântătoare care o înfăşurase ca şi cum nu ar fi vrut să o mai  elibereze vreodată. Încearcă să-şi deschidă ochii, să-şi mişte corpul, dar nu se poate controla.

               Este ca un spectator, deşi nu vede, poate să audă şi să simtă mişcările persoanelor prezente în jurul ei. Capul o doare îngrozitor, iar discuţia necunoscuţilor nu prea o ajută, doar îi înrăutăţeşte starea şi aşa precară. 

               O căldură neplăcută i se răspândeşte subit din piept până la extremităţi. Bătăile inimii îi sunt rapide şi neregulate. Are impresia că interiorul îi ia foc. Vrea să ţipe, să se împotrivească durerii, să plângă, dar e total neputincioasă în faţa schimbărilor care i se produc.

                — Amber, când am scos-o din apă era aproape moartă, e o minune că încă trăieşte. Iar transformarea începuse de o bună perioadă, dar era încetinită din nu știu ce motiv. I-ar fi putut fi fatală, chiar dacă nu s-ar fi întâmplat accidentul care a adus-o în felul ăsta. Glasul unui bărbat răsună prin ceaţa provocată de focul ce o devorează din interior.

                Vocea acestuia este fermă, impunătoare şi nu lasă loc de împotriviri. Dar ceva din subconştintul ei o face să vrea să-l audă din nou vorbind, o calmează.

                — Drake... vocea feminină rosteşte, cel mai probabil, numele bărbatului.

                — Acordă-i timp, Am. E alegerea ei când se va trezi.

                — Bine, dar îi voi face ceva pentru febră, temperatura i-a crescut din nou. 

                Simte mişcări în apropiere şi pe cineva venind spre ea. 

                O atingere fină. 

                O stare de amorţeală.

                Şi este din nou împinsă în braţele inconştienţei.

_______________________

               Genele lungi şi dese tremură la încercarea epuizantă a fetei de a se mişca. Îşi deschide ochii cu greu și este întâmpinată de o lumină slabă. Priveşte în jur şi din câte reuşeşte să-şi dea seama, este singură într-o încăpere cu pereţi albi. 

               Totul i se pare în regulă, nimic neobişnuit, dar neliniştea nu-i dă pace

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

               Totul i se pare în regulă, nimic neobişnuit, dar neliniştea nu-i dă pace. Se întreabă de nenumărate ori unde se află, cui aparţineau vocile şi unde s-au dus cele două persoane. Este atât de adâncită în propriile gânduri încât nu observă când cineva intră în cameră.

               — Copilă... tresare şi îşi îndreaptă privirea speriată spre bărbatul ce se apropie cu mişcări uşoare de ea.

                Acesta este îmbrăcat într-un tricou albastru şi blugi de o culoare închisă. Părul negru, puţin lung îi stă în toate părţile, dar asta într-un mod atrăgător. Îşi face curaj şi se uită în ochii lui, iar confuzia o loveşte fără milă. Are impresia că-l cunoaşte de undeva, însă îl vede pentru prima dată. 

                Bărbatul îi zâmbeşte, păstrând distanţa pentru a nu o speria.

                 — Sunt Drake, se prezintă cu atenţie.

                  Fata îi răspunde timid, nesigură de ce ar trebui să facă în continuare. Îi e frică să întrebe unde se află, dar trage aer în piept, ferindu-şi privirea din direcţia lui.

                  — Unde sunt? rosteşte foarte încet, dar acesta o aude fără probleme. 

                  — Acasă, răspunde bărbatul, venind lângă patul fetei.

                  — Ce? Raven îşi exprimă confuzia.

                  — Aici, nimeni nu te va mai răni. Vei începe o nouă viaţă. Sţiu că ţi-e greu să ai încredere în mine, dar vei vedea că am dreptate. Sunt lucruri pe care nu le ştii... şi le voi spune la momentul potrivit, dar deocamdată sănătatea ta este cea mai importantă. Pot observa cu uşurinţă că eşti obosită, culcă-te, mâine îi vei cunoaşte pe ceilalţi!

                  Raven se încruntă uşor la cuvântul "ceilalți ", vrând să primească mai multe informaţii, dar fără să-şi dea seama, ochii i se închid şi adoarme.

                  Raven se încruntă uşor la cuvântul "ceilalți ", vrând să primească mai multe informaţii, dar fără să-şi dea seama, ochii i se închid şi adoarme

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Cam plictisitor capitolul, dar are un rol foarte important.

Ce credeţi despre Drake, el este în ultima poză... vreo părere despre locul lui în viaţa lui Raven?

Îmi cer scuze pentru greşelile făcute :)

Cine doreşte dedicaţie?

Vă urez tuturor mult noroc <3

Pupici :* :* :* 

Ordinul PhoenixUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum