Capitolul 12

25 2 1
                                    

Este weekend,dar asta nu opreste razele calde ale soarelui sa-mi strice somnul.Ma trezesc buimaca si cu o durere mare de cap.

Azi mi-am pus in gand sa nu ies nicaieri. Imi iau o pereche de pantaloni scurti albastrii,un maieu mov cu spatele din panza si lenjerie intima.

Intru in camera alba, imi las pijamalele sa alunece lin pe corpul meu ...apoi intru in cabina de dus si imi desmierd corpul cu diferite geluri cu miros de trandafiri la fel si parul meu roz.

Dupa 30 de minute de facut dus, ies si imi sterg corpul cu un prosop alb si pufos, imi traag lenjeria intima de culoare alba apoi imi iau si pantalonii scurti si maieul.

Ma duc in living,imi vine ideea sa ma uit la un film dar... spre " norocul" meu nu am floricele si nici suc.

Ma incalt repede cu o pereche de tenesi si ma indrept spre magazinul din centru ..la o ora distanta,sper sa nu dau peste sas'ke ...


Sasuke P-O-V

Ma duc pana la magazinu' din centru sa-mi beau cafeau.

Merg pe drum pierdut in ganduri ,vremea de afara este foarte frumoasa asa ca m-am imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti de blugi si un tricou negru mulat,care imi scoate formele in evidenta.Ma gandeam la ea, la rozalia mea pe care din cauza prostiei mele am pierdut-o a 2-a oara.

Ajung la magazin si spre "bucuria mea" Karin este acolo.

Ma asez la masa si comand o cafea cu lapte...

Karin fiind pusa deja in poala mea ... pe usa intra Sakura impreuna cu un baiat brunet cu ochii verzi... care o tinea in brate... -.-


Sakura P.O.V

Merg pe drum privind peisajul mirific, deodata ma ciognesc de ceva tare mai exact de cineva, cand ridic privirea era chiar... O Doamneee era chiar el verisorul meu Kail din Portugalia.

Kail-Ce face dulceata mea?

EU- Kail,esti chiar tu?

Kail- Da,prajiturica.Mi-a fost dor de tine.

EU-Si mie de tine.

Am ma vorbit pe drum spre magazin,Kail mi-a povestit cum este in Portugalia.

Hai sa vi-l prezint. "Kail este un baiat cu parul castaniu, ochii verzi, are un corp de invidiat si este mai inalt ca mine are 1,76."

Intr-un tarziu am ajuns si la magazin , cand intru in magazin il vad pe Sasuke  cum sta cu, Karin in brate, Kail imi vede reactia si ma ia in brate, eu acordandui mai multa atentie lui .

Ajungem la tesghia eu cerand o sticla de suc si o punga de floricele ... Dar Kail s-a pus sa ma faca de 150 kg ... A cumparat multe prajituri si dulciuri ..Platim si plecam spre casa ii pot vedea reactia lu Sasuke :)))


Kail P.O.V

Intr-un sfarsit am ajuns si acasa. Intram in living care este foarte mare, are peretii de culoare portocalie, 2 canapele,o plasma, o masuta de sticla si o usa care da direct in bucatarie, ce dor imi era de toate astea.

Ma duc sa las cumparaturile la bucatarie,dar ma trezesc cu o punga de faina ce zboara spre mine, ma uit in directia de unde a venit punga si surpriza sakura a fost cea care a aruncat-o.

Eu-Ce-ai nervoasa mica?

Sakura-Nu se desface :)))

EU-Ce nu se desface?

Sakura-Punga de faina,Kail :)))

Eu-AAA,pai vorbeste si tu pe limba mea :)))

Sakura-Bine, Kail,esti cimpanzeu :)))

Am tinut-o asa cam jumatate de ora,deodata suna cineva la usa.

Ma duc sa deschid ... spre surprinderea mea la usa era chiar ...


....

.......

.......

.........

........


.......

Suspans... veti afla in urmatorul capitol, iertati-ma ca este asa scurt





You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 07, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Inimă RănităWhere stories live. Discover now