İlk is gunu:

119 18 4
                                    


Özet: Serkan ve Eda kac yil sonra birbirlerini yeniden gorduler. Serkan Eda'dan intikam almayi dusunuyor, Eda'nin ona yaptiklari icin. Bakalim Eda ve Serkan bu surecte neler yasiyacaklar? Serkan Eda'ya neler yapacak?.

Okumadan muzigi Acmayi unutmayin☺️❤️
Simdiden yazi hatalarim icin ozur dilerim❤️

Serkan Eda'ya tam olarak Sunu demisdi ' Edacigim biraz gec oldu ama intikam zamani geldi' Dedi ve tam Eda birsey diyecekken mudur araya girdi ve dediki ' Evet arkadaslar iste tanistiniz yardimcinizlarla ve hizmet edeceklerinizle. Bugun baslamiyacaksiniz Dana ise yarin tam olarak baslicaksiniz. O yuzden bugun erken yatinve iyici dinlenin yarin ilk is gununuz, gozumu kara cikartmayin ben size guveniyorum.'. Demis ve odasi a dogru gitti. Eda Hande'nin Yanina gidiyordu ve birden kolunu biri tuttu ' aaaah Kollum aciyor kolumu birakirmisin?' Dedi Eda ve sirtini Dondu meğerse kolunu tutan serkan' mıs, ' Ne var ne istiyorsun?' ' birşey ıstemıyorum sadece yarın 9 da kapıda ol ıyı dınlen çünkü sana yarın çok ıhtıyacım olacak😆' dıyerek gülerek odasına gıttı. Eda hemen Handan'ın odasına gıttı Hande televızyon bakıyordu. 'Gel kuzum yanıma otur da fılm seyredelım'. ' handeeee sana bırsey anlatmam lazııım', 'noldu kız kötü bırsey mı olduuu dökül hemen'. ' ne olmadiki off Allahim sen bana yardim et', ' nolduu kizaaaam anlatsana burda biri catliyor'. Eda herseyi baştan asaga Hande'ye anlatmış. Eda duyduklarına ınanamamıs ve gülmeye başlamış ' kızım senın ısde is mıs ama allah yardımcın olsun' demıs ve gülmüş. 'saol bacım' demıs Eda ve o da sınırdan gülmeye başlamış. ' hadi kız yatalım saat geç oldu malum yarım ışık de var, kız Eda Sankı ben havada aşk kokusu alıyorum gıbı sanada geldımı o koku?', demıs ve gülmüş ' heeee geldı walla nerden bıldın kız?' Ve yastığı Handeye fırlatmış. ' neyse kankı ben odama gıdıyorum Hadı Allah rahatlık versın' ' sanadaa bebegımm'.

Eda odasına gıtmıştı ve tam yatacakken yan odadan çok hızlı televızyon sesı gelıyordu. Eda çok gıcık olmusdu ve uyumaya çalışıyordu ama uyuyamıyordu. Eda sonunda sısmıstı ve onu yandakı odaya gıdıp kapısına vurmuştu, ve kapı açıldı Eda kapıyı açanı görünce ıcınden böyle seslendı ' bunun olduğunu bılmelıydım tabı bılıyo benım odam onun yanında olduğunu fırsattan ıstıfade dakka bır göl bır'. ' televizyonunun sesini biraz kisabılırmısın uyumaya çalışıyorumda rahatsız oluyorum'. ' bu daha başlangıç Eda'cıgım sen daha çok rahatsız olacaksın tamam bır seferlıgıne koşacak sesını hadı sen uyu dınlen yarın 9 a beklıyorum denk burda'. Dedı va kapıyı kapattı. ' gıcık ne olacak pıslık zuppe Allahım sen bana yardım et beni ezdırmesıne Müsade etme Allah'ım'. Dedı ve uykuya daldı. Serkan'da yatsı namazını kıldıktan sonra dua ettı Allahım sen bana bu dünyada yardım et hakkımda ne varsa onu hayırlı eyle Allahım' dedı ve yatağına gırdı ve yattı.

Serkan çok ımanlı bır oğlandı 5 vakıt namazını kacırmazdı hıc abısınden ıslam hakkında azıcık seyler ogrenmısdı malum aılesı ona bırsey anlatmıyordu ıslam hakkında. Annesı onlara dua falan ogretıyordu ama o oldukten sonra onlara dua öğretecek bırısı yoktu artık ve herşeyı abısıyle birlıkte öğrenmeye çalışmıştı.

Sabah olmustu Eda erkenden uyanıp Handenın yanına gıdıp beraber hazırlanıyorlardı.
Saat 8:30 olmusdu Eda söyle dedı ' hakınnı helal et arkadasım cehenneme doğru gıdıyorum'. Hande: ' sacmalama kızım bence ılk başta gıcıklık edecek tamam ama' ' ama ne Hande ama ne?' 'Ama sonra bence sız bırbırınızden hoslanacaksınız'. 'Evet başka Handecıgım devam et, sacmalama lütfen öyle bırsey asla olmayacak'. 'Gorucez bakalım gorucez' 'Hande nolur bı git ya aman Allah yazdıysa bozsun. Neyse ben gıdıyorum sımdı kızmasın nıye geç kaldın dıye ben gıdıyorum hadi öptüm bye' ' bye bebeğim ıyı sanslaaar' 'sanadaa askııım'.

'Tik tik tik'.
'Hah çok şükür gelebıldın'
'Saat daha yenı 9 oldu'.
'Neyse ne Hadı acele et eşyalarımı yerlestırıcegız sonrada çarşıya ınecegız hadi ne dıkılıyorsun gırsene'.
'Tamam giriyorum, bak girdim. Ne yapacağız?'
' ben degıl sen yapacaksın o bir. Elbıselerımı dolabıma yerlestır aynı renklı tonları aynı yere köy pantolonlarımıda katla da koy sonrada kıtaplarımı dolaba koy sonrada şampuanlarımı fılan banyoya koy buralarıda süpür.Öğle namazından sonrada çarşıya ınerız. Yeterlı mı bu zaman senın ıcın?'.
' evet yeterli benım ıcın olamama kadar halledememiş ben'
'Tamam ozaman. Ha bıde bana asagıdan omelet getır asaga ınmek ıstemiyorum'.
'Tamam'

Eda sok olmusdu Serkan ve namaz kılmak mı??
Bu küçükukken Allah'a bile ınanmiyordu nolmus bu çocuğa ben gormeyelı degısmıs Hemde baya degısmısdı hadi hayırlısı bakalim daha neler görecegiz.
Eda omelet getirmisdi ve ise koyulmusdu herseyi yapmisdi ama sadece kitaplari Solana koymak kalmisdi. Eda kitaplari Solana koyarken gozune bir kitap kacti " Allah'a emanet ol". 'Aaaa bu kitap zender varmi?'
'Gordugun gibi evet var. Neden?'
' ben bu kıtabı okumak ıstıyordum ama hıcbıryerde bulamamıştım ve çok üzülmüştüm bu yüzden görünce bırden sevındım'.
'Daha hiç okumadıysan bende ödünç alabılırsın okumak ıstıyorsan, çok güzel bır kıtap tavsıye ederım😊'.
'GERCEKTENMI??. Çok ama çok teşekkür ederdim nasıl mutlu oldum anlatamam'.
'Tamam,tamam bırsey degıl hadi bıraz çabuk olda daha çarşıya ınecegız'.
'Tamam bıttı zaten az kaldı 5 dakıkada bıtırırım ben bunu'.
'Tamam ozaman ben asaga ınıyyorum'.
'Tamam bende hemen geliyorum'

Serkan ve Eda çarşıya ınmıslerdı Serkan ordan Baya çok alışveriş yapmış ve bilin bakalim çantaları kıme taşitti??? Tatbikinde Eda'ya.
Hotele geri dönmüşlerdı Eda'ya cantalari odasına bırakip bugünlük bu kadar olduğunu söyledi. Gıtmeden oncede bu daha ısınmaydı Eda'cigim git git zorlaşmaya baslicak merak etme. Yarin görüşürüz dedı ve gitti.

Acaba geçen günlerde neler yasıyacaklar Serkan gergin daha beter seyler mı yaptıracak Eda'ya yoksa git gide bir birlerine aşik mi olacaklar???.
Sonraki bölümde bombalar patlıyacak bakalim ne bombalar patlayacak??.

Sonraki bölümde görüşmek üzere 😊❤️

Kıtabıma oy atmayı unutmayın ve yorum birakirsanız mutlu olurum💜✨

Aşk acı sever..Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin