Kapitel 1

78 5 5
                                    

Jag gick in till klassrummet. Jag var försenad, för första gången. Det var för att jag försov mig. Jag bad om förlåtelse och satte mig på min plats. Det var jätte pinsamt att komma försent. Alla glodde. Det var måndag och vi hade elevesnval. Vi skulle titta på en film om hur man kunde plugga bättre. Vi hade Johan matte läraren.
Det var rast och jag gick till mitt skåp. Jag tog ett tuggummi och låste skåpet. Vi hade slöjd. Jag gick med Linda till slöjdsalen. Jag hade metallslöjd men Linda hade trä så vi va inte i samma grupp. Vi skulle göra kakform. Man skulle jobba två och två. Jag blev med Sam. Vi var klara med våran först. Vi hade gjort ett hjärta. Sen skulle vi diskutera om vem som skulle ta hem den.
- Du kan få den, sa Sam och gav den till mig.
- Tack, du är verkligen snäll, sa jag och gav honom en kram.Jag såg att han hade blivit chokad.
- Varsågod, sa Sam och gick därifrån.
Jag och Linda satt vid en bänk och jag berättade vad som hade hänt.
- Tänk om att han gillar dig, sa hon och log.
- Nej han var bara en gentleman som gav den till mig, inget annat, sa jag och vi började gå till lunchen.
Matkön var lång och jag stog bakom Isak . Han vände om dig väldigt ofta och titta på mig. Äntligen satt vi och åt. Vi satt vid ett fyrkantig bord. Det var jag, Linda, Sam och Isak.
Det var idrott vi skulle köra kramkull eftersom det var alla hjärtans dag. Jag fick kram av jätte många killar. Men det enda killen jag kramade var bara Sam och Isak. De andra hann jag inte med. Efter idrotten kom Sam fram till mig och undrade om vi kunde prata. Jag svara ja och gick för att byta om. Jag undrade vad han ville prata med mig!

KÄRLEK ÄR INGEN LEK Where stories live. Discover now