Kapitel 4 Zoë utforskar "Staden"

21 2 0
                                    

Glöm inte att berätta vad ni tycker i kommentars fältet, eller via ett privat meddelande.

Hoppas ny tycker om det (annars skit i att läsa), man ska ju läsa för att man tycker det är "spännande", "intressant" och/eller "roligt" så om ni inte gillar det så sluta läs och gå miste om denna bok, men nog om boken, nu får ni läsa själva istället.

----------------------------------------------

Zoës perspektiv:
Efter en liten stund då vi gått genom typ hela "staden" så kunde jag "stadens" gator ganska bra. Jag hade fått se var träningslokalerna var och var "sjukhuset" (mer som sjukstugan) var. Det var typ dem 2 viktigaste byggnaderna som fanns i "staden". Det fanns bara 1 hus som var viktigare än alla andra. Det var alphans hus.

Det var där Léon bodde och det var det första huset jag varit i när jag kom hit. Efter rundturen som var nästintill avslutad så frågade Nicole om jag ville ha något gått att äta. Jag hade gått och varit så pass upptagen att jag inte ens tänkt på att äta men när jag hörde ordet "äta" så kom hungerkänslan tillbaka. Kom! Halv skrek Nicole som hade går lite i förväg, "Jag kommer" halv skrek jag tillbaka.

Det var en 15 min (minuters) promenad innan vi kom fram, det var ett litet hörn-café. 2 stora fönster var på var sin sida av dörren som var i mitten. Det var inte så många folk och ganska mysigt. Dem hade en röd heltäcknings matta på golvet och 4:a svarta stolar per bord, borden var av glas och marmor så det såg väldigt fint ut.

Sen var det också lite svag belysning från den röda lava lampor i hörnen och svaga spotlights från taket. Nicole gick fram och beställde en kaffe och en kanelbulle. Jag stod en stund och funderade på vad jag skulle ha, tillslut så blev det en "mer" och en chocklad cupcake. När jag kom fram till bordet så åt vi vår ficka i lugn och ro, (eller i alla fall tills Léon kom inrusande) "Nicole, Zoë!" Skrek Léon samtidigt som han skyndade fram till oss.

Léons perspektiv:
Jag skulle precis gå och möta upp Zoë och Nicole vid det finaste caféet när jag fick ett meddelande om att dem hittat "alphan" (min pappa) medvetslös drygt 3.5 km utanför vårt revir. Vad som orsakat medvetslösheten vet inge än men det finns några misstankar. Jag skyndade till caféet för att berätta om nyheterna.

När jag kom fram satt dem fortfarande och fikade. Jag stormade in och skrek på dem att dem skulle skynda med mig för... efter ungefär 5 "min" (minuter) så hade båda förstått vad jag ville och skyndade med, när vi kom fram till sjukstugan där han låg berättade läkarna att han avlidit för en liten stund sedan.

Zoës perspektiv:
Vi hade nyss kommit in i sjukstugan när vi fick höra att "alphan" avlidit efter svåra skador från okänd källa.
När Léon fick reda på detta så fanns det inga ord som kunde beskriva hur arg, ledsen, rasande och förkrossad han var. Resten av veckan låg Léon mest i sängen.

----------------------------------------------
Viktigt:
Sorry, kommer inte på mer och eftersom jag inte vill skriva för att jag "måste" så kommer jag inte skriva mer för tillfället.  Hoppas ni förstår.
Ny Idé :
Om ni vill kan ni skriva kapitel och skicka dem till mig så att ni är med och skriver boken. 
Jag kommer sen välja den som passar bäst in i sammanhanget/föregående kapitel.

Med vänlig hälsning, Preox. På återseende ❤️🎶❤️

Zoës Värld (PAUSAD)Where stories live. Discover now