12: I fell in your hands

8.4K 564 51
                                    

Проклетникът не чуваше писъците ми,или по-скоро беше насърчен от тях.Допря студения нож в брадичката ми.Спрях да крещя.Притворих очи и го погледнах.В погледа си вложих всяка емоция,която изпитвах в момента.Явно с крещене и с думи нямаше да стане.Какво ми оставаше?Освен да се надявам,нищо...

За мое огромно очудване той се отдръпна от мен.

-Само не ми пипайте лицето!-извиках в изблик на ярост.Да ме убиват,да ме тормозят,както искат,само не е и лицето ми.

-Хаха,спокойно,миличка в отвъдното минават и грозничките.-каза Адам.

-Не ми пука.Правете ме каквото искате,то се е видяло,че не мога да преговарям с вас.Но,поне ми оставете лицето цяло.

-И,сега какво?-попита високия.-Ти,примири ли се?Няма да има крясъци,няма да има молене,сълзи...Така всичкото удоволствие отива по дяволите.

Ядосано се тръшна на пода в другия край на стаята.Явно се отказа,вече не му беше забавно.Възможно ли бе да успея да накарам и другите да се откажат?Да ги накарам да ме пуснат?

Втренчих се с празен поглед в пространството и свих устни в права линия.Мисли,Кейти,мисли преди да са те убили!Никога не се предавам,никога,никога,никога!

-Какво трябва да направя или да се случи,за да ме оставите жива?-попитах след малко.

Мат се засмя.

-Нищо,Ес.Ти няма да оживееш.-при тези си думи се обърна към Бен.-Идвай,Бен.Явно Адам,в крайна сметка реши да почака.

Бен се запъти ухилен към мен.В ръцете си държеше по един нож.Ще ме разфасова ли?Клекна така,че очите ни да са на едно ниво.После вдигна ножа.Преди да се усетя тениската ми висеше от двете страни на тялото разрязана.

Мамка му,определено не се шегуваха.Наистина щях да си умра.И,то кой знае по колко зверски начин.А,може би накрая щях да се моля да ме убият.

Загледа се в голата ми плът,преглътнах мъчително.Допря ножа точно там,където свършваше сутиена ми.Точно между ребрата.Това беше.Щеше да ме разпори и вътрешностите ми да изпопадат по пода.При мисълта ми се доповръща.

Искаше ми се да крещя,да плача,но не можех.Погледнах го в очите.Стиснах устни и присвих леко очите си.Опитвах се да запомня чертите му преди да умра.Той се усмихна и натисна ножа още малко.Усетих как леко проби кожата ми и потече кръв,но не смъкнах очи,за да видя.Премести устрието надолу и надолу.Спря чак на ръба на дънките ми.Болката беше пареща и се разпространяваше по целия ми корем.Откъснах очи от него и ги преместих към тялото си.Беше ми направил огромна драскотина,от която течеше кръв на малка струйка.Мамицата му и тъпия психопат.Ако не ме убие и това ми остане белег,лично аз ще го убия.Заедно с дружките му и откачената Харис.

School For Bad Girls( Bg Fanfiction With Harry Styles)Where stories live. Discover now