Olaylar

971 67 65
                                    

Merhaba arkadaşlar bu bölümü biraz geç yayımladığım için özür dilerim.Okullar açıldığı için annem telefonu elimden alıyoda.Haftasonları vercekmiş artık.Hatta derslerime az çalışırsamda vermicekmiş. Bu arada GOT7'nin beklenen şarkısı çıktı .Çok mutluyum.Siz nasıl hissediyorsunuz.💖😁Neyse siz okuyun.Ha bide bu bölümü Betlzkaya9 adlı kankime
ithafen yazıyorum.😁Hadi okuyun artıkın.
*Seo*
Sabah erkenden uyandım .Hazırlandım.Ve Markların evine gittim.

Zile bastım ve kapıyı Bambam açtı endişeli bir şekilde

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Zile bastım ve kapıyı Bambam açtı endişeli bir şekilde.
-Günaydın
-Günaydında niye geldin ki?
-Gelmemi istemiyosanız gidebilirim.
-Hayır.Sen beni yanlış anladın.
-Tamam.İçeri davet etmiycen mi?
-Ha!Ah doğru gelsene.
(Bende dedim konu Marka gelmiyo ben konuyu Marka getiriyim dimi.)
-Mark nerde ona söylemem gereken birşey var.
-Odasında amaa..
-Okeyy ben bir yanlış anlaşılmayı düzeltip geliyorum.
-Ama..
-Hemen gelirim!"dedim.Sonra hızla Mark'ın odasının önüne geldim.İnşallah bu yanlış anlaşılmayı düzeltebilirim .Haydi bismillah.Kapının koluna asıldım ve bir umutla Mark'a bakarken .Sanırım şuan rüya görüyorum.Bu olamaz!Markın yatağında Mark'ın giysilerini giymiş Mark'ın yanında onu kucaklıyo bide.Vayyy dingonun ahırı zaten bura dimi ya!Bu kız kimmm!Kız benim tıkırtılarımı duymuş olcak ki uyandı ve Mark'ın yanına öpücük kondurdu."Aşkım uyansana.Arkadaşın gelmiş ama "dedi ve Marka sarıldı.Vay ..........seni.Mark'da durumdan hoşnut gibi Yanlız .İnsan sese uyanır dimi.Ama Mark'da hiç tık yok."Ben yanlış bir zamanda girmişim özür dilerim "dedim ve odadan çıktım.Gözlerim dolmuştu .Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Of ya keşke gelmeseydim.Odadan çıktığım an çocuklarla göz göze geldim.Kapının önünde dikilip beni beklemişler.
-Seo seni durdurmaya çalıştım ama sen dinlemedin
- Ben yanlış zamanda gelmişim.Özür dilerim.
-Seo seni sevdiğimizi biliyosun.Sana açıklama yapmak isterdik .Ama bizde bişey bilmiyoruz.
-Açıklama yapmanıza gerek yok.Ben sadece ona küçük bişey söylicektim.
-Bizede söyliyebilirsin.Sonra ona iletiriz.
-Tşk .Dün akşam Burak'la beni yanlış anladı.Onun bir dilek hakkı vardı Ve oda bunu kullanarak bazı şeyler yaptırdı.O bazı şeyleri de söyliyim.Ben Burak'ı sevmiyorum.O beni seviyomuş .Ben onu sevmediğimi söyleyince 'Beni sevdiğini söyler misin.En azından hayallerimde bişey canlansın 'dedi.Bende bu yüzden öyle dedim.Neyse ben gidiyorum "dedim.Hemen bizim eve gidip çantamı ve arabanın anahtarını aldım .Ağlamamak için kendimi zor tutuyodum ama şimdi yaşlarımı bıraktım.Yanaklarımdan ardarda dökülüyorlardı.Gaza bastım, uzun bir süre gittikten Sonra bir marketin önünde durdum .Birkaç soju alıp çıktım.Bir süre gittikten sonra bir tepe gördüm.Aslında uçurumla denizin birleştiği harika bir yere benziyo.Hemen o tepeye gitmem en iyisi .Hem kimse yoktur orda.İstediğim kadar ağlayıp bağırabilirim.Tepeye gelince arabadan indim ve bir ağacın dibinde oturup daha çok ağlamaya başladım.Demekki beni sevmiyor.O kızı seçti ha !Beni arkadaşı olarak gördüğüne inanmak istemezdim .Ama Mark beni arkadaşı olarak görüyo.Neden ben çekerim bu acıları hep ya!Ben bunları düşünürken bir araba sesi duydum.3-4 tane 25-30 yaşları aralıkta adamlar indiler.En iyisi kalkmak bence ya !Hem havada kararmış.Heralde birkaç saattir ağlıyorum.Bu düşünceler eşliğinde kalktım .Tam arabaya biniyodum ki birisi kolumdan çekiştirdi.
-Bırakır mısınız kolumu!
-Öyle hemen gitmek yok güzellik!
-Lütfen bırakın.
-Gece daha yeni başlıyor.Hadi çocuklar gelin.
-Size bırakın dedim(Ve kolumu çekiştirdim.Ama adam çok güçlüydü .Bu yüzden birden beni çekti ve yere düştüm.Dizim kanıyodu.)
-Ahh!Ne yaptığınızı sanıyorsunuz acaba!
-Güzel bir kızsın.Bizde yakışıklı erkekleriz dimi,
-İmdattt !Yardım edinnnn!Lütfen"dedim.Ama adam beni takmadı Ve "KAPA ÇENENİ DERHAL !"dedi ve susmam için bana bıçak çekti.Konuşamadığım için sessiz sessiz ağlamaya başladım.Adam elini yüzümde gezdirdi.Sonra tam dudaklarıma yaklaşırken bi ses geldi."Kızı rahat bırakın!Hemen!"dedi.O tarafa bakmaya çalışıyodum.Ama adamlar buna izin vermiyordu.
-Size kızı bırakın dedim.Anlamıyo musunuz?
-Sen kimsinde bize karışıyosun lan.
-Asıl siz kimsinizde böyle tek başına ve korumasız bi kıza sataşıyosunuz.
-Anlamıyo galiba!Çocuklar işini halledin şu adamın"dedikten Sonra bana sataşan adamlar diğer beni kurtarmaya çalışan çocukla kavga etmeye başladım.Tam fırsattan istifade kaçacakken adam beni tuttuğu gibi arabaya bindirdi ve kapıları kilitledi.Daha çok korkmaya başladım.Nolur biri yardım etse.Mal adam inşallah bana bişey yapmaz.Düşüncelerimi adamın konuşması bozdu.
-Adın ne güzelim?
-Sanane!
-İnatlaşma !Benim adım Min Sung .
-Banane senin isminden ya!Bırak beni diyorum sana!
-Madem uslu durmuyosun."dedi ve bileklerimden tuttu.Ne kadar çıkmak istesemde olmuyo,çok güçlü.Adam beni cama yapıştırdı ve yaklaşmaya başladı.Ne kadar debelensemde olmuyodu.Yine ağlamaya başladım .Taki diğer yandan camdan bir çocuk görene kadar.Sanırım biraz önce beni kurtarmaya çalışan çocuktu bu.Geldi ve kapıyı açmaya çalıştı.Şu Min Sung denen pislik kapıyı kilitlediği için açılmıyodu tabi.Sonra etrafına bakındı ve camın önünden ayrıldı.Ne yani pes mi ediyo.Bütün erkekler aynı mal!"Bırak beni lütfen ."dedim.Ama adam beni takmıyodu.Sırıtmaya başladı Ve bu sefer beni koltuğa sabitledi.Debeleniyodum ama olmuyodu.Yakınlaşmaya başladı .Tam beni öpücekken camın kırılma sesi geldi.
🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌀
Acaba camı kim kırdı?O jojuk kimdi ?Kısa bir reklam arasından herşey açığa kavuşacak.😄İnş bu bölümü beğenmişsinizdir.Umarım vote verirsiniz ve düşüncelerinizi yorum yaparak açıklarsınız.💖Ama zorlama yok .Giderkende aşkımız Mark'ın fotolarını bırakıp gideyim.Acık mutlu olun.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Son Umut(Mark Tuan)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin