2. BÖLÜM ''EFSANEVİ DEV EJDERHA''

15 0 0
                                    

Edward  bağırarak: Bu ejderha diğerlerine göre daha küçük. Umarım bize saldırmaz.

Ejderha Odin ve arkadaşlarına doğru hızla ilerlemeye başladı. Sadece Odin'de kılıç olduğundan dolayı Odin en öne geçti, kılıcın çıkardı ejderhaya doğru savurdu. Tam o sırada etrafı kontrol eden 2 tane ateş canavarı sesleri duyup oraya doğru koştu. Ateş canavarı bir ağacı kökünden sökerek Odin'e doğru fırlattı. Odin elindeki kılıcı kafasının yanında tutarak kendine bir siper oluşturdu. Odin'e doğru yaklaşan ağaç kılıcın yakınlarına gelince bir anda durdu ve yere düştü. Odin bu olayın şaşkınlığındaykendiğer ateş canavarı ve ejderha Becky'ye doğru ilerliyordu. Odin cesaretini topladı kılıcını ateş canavarına fırlattı. Kılıç ateş canavarının sırtına saplandı ancak ateş canavarı hala Becky'ye doğru ilerliyordu ki Odin kılıcını ateş canavarının sırtından çekerek ejderhanın önüne geçti.

Odin ''Arkadaşlar kaçın.'' diye bağırdı ve kendi de arkalarından koştu. Ejderhadan kurtulunca soluklanmak için bir ağacın yanına oturdular.

Eduardo: Odin neden o ejderhayla savaşmak yerine peşimizden geldin.

Odin: O ejderhanın bize bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Eğer savaş biterse ejderhaların eğitilmesi için kralla konuşmayı düşünüyorum.

Becky: Odin haklı. O ejderhaları savaşta ateş canavarlarına karşı kullanmamız daha mantıklı olur. 

Odin: Arkadaşlar kılıçla ilgili size söylemem gereken birşey var. Ateş canavarı bana ağacı fırlattığında kılıcı kendime siper ettim ve ağaç tam önümde durdu. Galiba bu kılıcın özel yetenekleri var.

Becky: Bence tılsımda bu kılıcın yetenekleriyle ilgili bilgiler var.

Edward: Bence bu kılıç sana gönderildi Odin.

Odin: Evet olabilir. Galiba savaşçı olabileceğiz.

Eduardo: Bizim de kılıca ihtiyacımız var. Ateş canavarlarından ucuz kurtulduk. Bir daha karşılaşırsak daha kötüsü olabilir.

Becky: Karargah göründü arkadaşlar. 

ASGARD KAHRAMANLARI: ''KILICIN GİZEMİ''Where stories live. Discover now