1 Část

25 2 2
                                    


V roce 1992 se narodilo dítě které rodiče pojmenovali Louis William Tomlinson. O pár roků později se narodila jedna úžasná holka, jménem Alexandra Eleanor Jacobs. Oba dva si žili vlastní život ale na jedné akci se jejich životy spojily. Louis je slavný zpěvák v jedné hodně známé skupině. Alexandra ho hned nepoznala ale najednou do ni bouchnul a řekl "Promin" Alexandra se nestačila vzpamatovat  řekla "To je poho" potom si vlastně uvědomila kdo to byl a řekla své nejlepší kamarádce "To byl Louis??" a ona řekla "Ano byl to Louis" a Alexandra řekla "Proboha to není možné". Pak šli spolu do svého bytu šli spát.

Druhý den 

"Halo Alex vzbud se" Alex na to "Hmm co je nech mě ještě spát vždyt je teprve 10 hodin ráno" Gabča na to "Nenechám, víš jak tě včera Loui nechtít praštil, no tak se ti na Twittru znovu omluvil, zrovna koukám na ten tweet" Alex to zrovna registrovala a řekla "Ukaž" podívala se na mobil a řekla "Vážně Loui se mi znova a veřejně to je tak cute" Gabča na to řekla "Podívej Louis už je znova LA před 10 min tam doletěl" Alex řekla "Paráda , tak taky poletíme do LA ad ho můžu znovu potkat " Gabča řekla " Super nápad"

Ahoj vítejte u mého nového příběhu vím nemam začínat novej příběh když jsem jeste nedokončila ani jeden ale tenhle příbeh je věnovaný mojí BFF a docela dlouho jsem ho měla naplanovaný no a aby se neřeklo že nevydavám často a ne pravidelně tak budu mít zase pauzu :D ja totiž zítra respektive ve čtvrtek hoodně brzo vstávám do Německa a tak cesta bude trvat cca 12 hodin tak budu po cestě psát další části mych příběhů . Btw. vím je to krátká část ale krátké části se mi nejlépe píšou . S pozdravem Garry.

Love Or LikeWhere stories live. Discover now