3.fejezet

49 5 3
                                    

A gyerekek berontottak a házba, Elől ment a két legrosszabb Néra és Ewyl. Ewyl egy hangos kiálltással varázsolt .
Egyenesen az aggódó Jons felé tette a kezét majd orditott:
-Aludj! Ker Düh el Mess Fer Gied!!-es a férfi akaratlanul is elaludt...Ewyl arcán hírtelen élvezet vágott át.. De nem ért rá kárörvendeni ! Most Mia jött...A gyerek az asztal alatt támaszkodott kezei véznára fagytak.Félt..tudta mi fog történni...Houston indulatosan odarohant és fellökte a bútort.Mia csendben felállt és szoknyáját kezdte markolászni...Már majdnem sírt.
-Mennyi időnk van Ew?-pillantott oda Néra
-olyan 15 percig fog aludni a vén ember-tanakodott.
-Nah-sóhajtott-az pont elég lesz!
Mia meg se mert mozdulni ..pedig kellett volna !Futnia el messzire...De nem akarta itt hagyni öreg kis barátját..
Az összes gyerek odafordult hozzá.Megint Néra törte az utat.
-Most véged! Te csaló!-és egy indulatos ütést mért a gyerek jobb arcának .. A gyerek a földre esett.. Körül állták és rugdosni kezdték.. Betörték az orrát..a vér folyt ki a padlóra.Rángatták.Tépték és lökdösték. Szája is kicsattant..köpött néha egy kis vért de nem volt elég folyt ki a padlóra és bele a szájàba..itt már sírt ! A teste mindenhol kék-lila foltos volt..
-Elég már?-kérdezte Grey aki mindeddig rugdosta
-Pfff.
Tisztán emlékszem..Grey nem szerette ha nem válaszolnak neki tisztán sőtt mivel erős és verekedős gyerek volt megtanulta a tisztelettel verekedést is. Gyors irammal nekirontott a gyerek tömegnek . Ezért azok furcsán néztek rá.
-Azt mondtam elég!!
Ewyl mosolygott.
-Jaj Grey ha így folytatód rövid időn belül te leszel a következő...-és ott hagyták a véresre vert lányt. Grey legugolt hozzá.
-Mia!Sajnálom!-és ő is elhagyta a házat.
A kis Mia csendben feküdt a földön .. Teljesen vérzett..Összeszorult mint egy kis cica.. De neki nem a sebei fájtak..Hanem az hogy azok a gyerekek bántották akiket a barátainak hívott...

Pár perc múlva az öreg felkelt...

The Mia Triloghy Where stories live. Discover now