Η Χαμενη Και Το Τέλος Του X!

113 8 2
                                    

Καθησαμε και εκεί που με αμηχανία κοιταζαμε ο ένας τον άλλον κατι το διέκοψε.....
Ήρθαν οι θαυμαστριες!!! Αλλά όχι δεν έχω πρόβλημα με αυτές πρόβλημα έχω που μεσα σε αυτές ήταν και η Βασια!!! Που στο διαολο ήρθε και μας βρηκε???? Συγκρατηθηκα έβγαλε φωτο με τον Ίαν και κάθισε δίπλα μας είχε κολλήσει στον Ίαν και μου ήρθε να την πνιξω κάποια στιγμή ο Ίαν πήγε στην τουαλέτα για να την αποφύγει.

Ι-παω λίγο τουαλέτα και ερχομαι
Μ-ενταξει
Β-οκ θα σε περιμένω
Μετά από δύο λεπτά περίπου
Β-παω να φρεσκάριστω λιγάκι καιιι έρχομαι
Μ-οκ
Πήγε εγώ ψιλοπαραξενευτηκα μετά από πέντε λεπτά πήγα γιατι λέω τι κάνουν τόση ώρα.... Ήταν ένας μεγάλος χώρος που είχε διάφορες τουαλέτες που ελεγε γυναίκα - άντρας με του που ανοίγω την πόρτα βλέπω την Βασια με τον Ίαν να φιλιουνται δεν με κατάλαβαν έφυγα και χτύπησα δυνατά την πόρτα καταλαβαν ότι ειμουν εγώ! Έφυγα από το μαγαζί και επειδή δεν ήξερα που ειμουν περπατουσα στους δρόμους σαν την τρελή!!! Χάθηκα είχα ιδρωσει και δεν ήξερα που πηγαίνω το κινητό μου δεν είχε σήμα και έτσι δεν μπορούσα να πάρω τα κορίτσια!! Ειμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα μια το βράδυ και δεν ήταν κάνεις έξω να τον ρωτήσω στην ερημια μόνη να τρέχω και να μην ξέρω που πηγαίνω. Αα η τσάντα μου την άφησα στο μαγαζί δεν ήξερα να γυρίσω χάθηκα στα στενακια. Κάποια στιγμή μπροστά μου βλέπω μια σκιά ανθρώπου τρόμαξα ήταν ο Ryan είχε φύγει από το μαγαζί όταν τελείωσαν τον χορό για να πάει να πάρει κάτι δεν ξέρω ακριβώς τι! Με πήρε με το αμάξι και πήγε σπίτι του εξήγησα τι έγινε και μου είπε να την προσέχω αυτήν την περιοχή!! Όταν πήγα σπίτι έκανα ένα μπανακι και ξαπλωσα!! Με πήρε ο ύπνος κατευθείαν!! Κάποια στιγμή ήρθαν τα αγόρια και ο Ίαν ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και με φίλησε στο κουτελο!! Το κατάλαβα και του λεω
Μ-Ναι κάνεις; πας καλα
Ι-ρεεμ ήθελα να σου πω ότι δεν τρέχει τίποτα με εμένα και την Βασια εκείνη με φιλησε
Μ-μπραβο εμένα τι μου το λες;; μπορείς να κάνεις ότι θέλεις
Ι-α εγώ στο είπα γιατί νομίζω ότι σε πείραξε....
Μ-Ναι λοιπόν σου λέω ότι κάνεις λάθος
Ι-ενταξει μου είπε ο Ryan το έγινε και σου έφερα την τσάντα σου την ξέχασες στο μαγαζί
Μ-σε ευχαριστώ
Και άρχισε αυτή η αμηχανία κοιταζομασταν και χαμογελουσαμε. Ερχομασταν όλο και ποιο κοντά ειμασταν σε απόσταση αναπνοής!! Εκείνη την στιγμή μπαίνει ο αδερφός μου μέσα!!
Η-συγνώμη για την ενόχληση Ίαν έρχεσαι λιγο
Γαμωτο!!!! Κάνεις δεν θέλει να τον φίλησε όλοι εναντίον μας!!!, Την τύχη μου μέσα!!! Αλλά είναι υπέροχος τόσο γλυκός 🌼ας πέσω για ύπνο!
Πέντε η ώρα το έχω ξεφτιλισει τελευταία!!!
Λοιπόν πέρασαν βδομάδες έγω και ο Ίαν στην ίδια κατάσταση δεν άλλαξε κάτι μεταξύ μας.
Στο τελευταίο live:
Και ο νικητής του X Factor είναι....
Ο Ανδρέας Λεοντας
Γιατί ; ; αλλά όχι ξέρω γιατί ο λεοντας είναι Κύπριος και η Κύπρος τον υποστηρίζει!!! Τέλος πάντων αφού ο Ίαν χάρηκε ειμαι κι εγώ χαρούμενη την επόμενη μέρα πήγαν στην Κύπρο για γα βραβεία μετά ήρθαν εδώ συνεντεύξεις από 'δω από' κει..... Κάποια στιγμή είχαν μια εβδομάδα κενό κάτι συναυλίες είχαν Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή!
Ι-μαρα να σε ρωτήσω κάτι;;
Μ-Ναι φυσικά
Ι-θες στην συναυλία να τραγουδήσεις κι εσύ;;
Μ-Ναι εννοείται αλλααα δεν έχω καλή φωνή.
Ι-η φωνή σου είναι υπέροχη και με γλυκοκοιταξε
Μ-σε ευχαριστώ
Φτιάξαμε λίστα με τα τραγούδια που θα παίξουμε και άρχισαμε πρόβα!
Η συναυλία ήταν γεμάτη!!! Μετά πήγαμε για τα αυτόγραφα και φωτο ήρθαν πάρα πολύ και όλα τα κορίτσια λέγαν στον Ίαν πολύ ωραία η κοπέλα σου! Δεν είμαι η κοπέλα του αλλά δεν με χαλάει κι ολας η Βασια ήρθε για φωτο αλλά δεν μου μιλάγε είχε θυμωσει!! Την επόμενη μέρα τα περιοδικά και η τηλεόραση έλεγε για μένα ότι είμαι η κοπέλα του Ίαν και άλλα έλεγαν η κοπέλα του Ryan επειδή την ωρα που τραγουδάγαμε τον χαιδεψα στα μαλλιά!!
Η ΑΔΕΛΦΉ ΤΟΥ ΗΛΊΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ MADSTREET ΤΑ ΈΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΊΑΝ
Παντού αυτό έλεγε!!! Αλλά δεν με ενόχλησε επόμενη συναυλία Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη!!!

Γειά σας τι κάνετε;; ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά! Σας ευχαριστώ η προβολές πήγα 400+ είστε υπέροχες και υπέροχοι!! Θέλετε νεξτ με πολύ Ίαν;;;

Keep On Dreaming! Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα