Pentru cine ar fi?

2.8K 150 28
                                    

<<<Dupa 3 zile>>>

Astazi suntem externati...dar Zayn, Zayn inca este in coma respiratorie.

Inainte sa iau biletul de la doctor, ma duc in camera lui Zayn. Inca dormea, dar ii ating mana si parea mai calda. Vars cateva lacrimi, ii strang mana si plec.

-Ma voi intoarce! zic eu in soapta

Ies usor si cobor la parter unde eram asteptata de ceilalti. Ally va veni in curaand la el, iar noi vom mai sta putin sa ne revenim. 

Cand intru in casa, totul era strans, nu mai era mobilier si...nimic.

-Hazza? zic eu confuza

-Surpriza! De acum stam in alta casa, mai mare, cu apartamente. Dar va fi un mini-bloc doar pentru noi. Fiecare va sta cu iubita lui.

M-am dus la Hazz' al meu si l-am imbratisat. Va fi ciudat sa stau numai cu Harry si camerele comune pe care o sa le avem cu ceilalti va fi sala de cinema si piscina,  grandiosul linving si bucataria.

Totul era deja aranjat.  Pe usa din metal verzui scria mare : "Familia Styles" :). Am intrat in apartament. Erau 3 camere.

O camera foarte mare cu verde si albastru, cu un pat gigantic si deasupra patului o poza cu Harry si cu mine, un dulap mare si baia proprie a camerei, alba cu verde. Daca nu ati observat, verdele este culoarea mea preferata.

Am intrat in urmatoarea camera, cu pereti albi si un mic patut + un dulapior minuscul.

-Pentru cine ar fi? intreb eu

-Micuta Darcy. zice Harry zambind ca un copilas cand vede jucarii.

Camera cealalta era un mare living foarte dragut, cu o canapea rosie si 2 pereti albi, 1 negru si unul rosu. Mai era si o masuta neagra si cateva pahare pe o etajera neagra foarte draguta.

Totul era mobilat de Harry. Ah, ce dragut.

-Hazzy, eu merg la spital! zic eu trista. Puteam sa stau cu motanelul meu si sa facem ceva, dar tin la viata fratelui meu.

-Oh, pussy! zice Hazza mai trist decat mine

Imi iau niste blugi albi, tricoul negru si niste balerini lejeri si plec.

Pe drum sunt asaltata de enervantii paparazzi, pe care nu ii bag in seama. Ca sa imi piarda urma am luat-o pe o scurtatura, prin spatele unui bloc.

Un baiat cu parul nisipiu se apropie de mine, si isi fixeaza dintii pe gatul meu. Nu imi mai simteam deloc gatul, dar era o senzatie foarte placuta. Mi-a lasat un borcanas in mana si a plecat.

Am mers putin ametita pana la cafeneaua cea mai apropiata si am intrat in toaleta. M-am uitat in oglinda si era o muscatura destul de evidenta.  Pe borcanel scria : "Daca vrei ca rana de la gat sa nu se mai vada, si sa nu mori in 45 de ore, bea asta! ATENTIE! Vei deveni vampir, adica nemuritoare. "

Nestiind ce sa fac am baut jumatate din ce am primit si am fugit spre spital. Am intrat la urgente. Un doctor mi-a curatat rana de la gat si a cicatrizat-o! Nu se mai vede! Mi-a spus ca sunt bine si nu voi muri.

M-am dus in camera lui Zayn. Se pare ca Ally vorbeste cu el.

Apas pe clanta si imi vad fratele stand in sezut pe pat, cu niste perfuzii in mana stanga.

-Zaaayn! zic eu ducandu-ma sa il imbratisez.

-Ce mult mi-ai lipsist bro' ! Sa nu mai faci asta niciodata! zic eu

Cateva lacrimi de bucurie si-au facut aparitia pe obrajii rosii ai lui Zayn. Ally mi-a zis ca se trezise de ieri din coma, numai ca azi a deschis ochii. 

Maine Zayn va fii acasa, cu noi.

Dar...eu acum sunt vampir sau nu?

Zayn's little sister (Harry Styles fan fiction )Where stories live. Discover now