1.

10 0 0
                                    

Stii ce am invatat de curand? Ca in orice prietenie dintre o fata si un baiat, mai devreme sau mai tarziu unul cade in pacatul fatal, indragostindu-se.
Si ce poate fi mai rau decat sa ai sentimente puternice fata de unul din cei mai apropiati prieteni?
Nu este placut, crede-ma. Sunt momente cand as prefera sa fim straini, decat sa fiu pusa in genul acesta de situatie. Nu este ok ceea ce simt si sunt constienta de asta.
La inceput, ori nu simteam nimic, ori nu eram constienta. Desi, daca stau sa ma gandesc, am avut un zambet pe care il simteam nelalocul lui inca de prima data cand ne-am privit in ochi.
Totusi, o buna bucata de timp tratam prietenia noastra ca pe o gluma. Doi straini ale caror destine s-au intersectat brusc, cu mult prea multe coincidente care mi se par comice -lucruri care le-am trait, intalnit pana sa ne cunoastem- si care, in mod uimitor, s-au inteles foarte bine.
Nu ne-am certat niciodata. Da,e drept, am avut mici ciondaneli, insa cine le-a crezut in stare sa zdruncine legatura noastra? Nimeni. Pentru ca asa e. Suntem consitenti ca astfel de momente trebuie trecute pe filele trecutului.
Sunt momente cand nu te mai suport. Cand pur si simplu imi spui ceva care imi taie cheful de viata. Dar oh, cum de nu pot tine la supararea asta? Pe moment ma framant, imi fac probleme, daca acel lucru va pune punct? Dar usor, usor ma calmez. Stiu ca prietenia noastra nu poate fi distrusa usor.

More than friendsWhere stories live. Discover now