GİRİŞ UYARISI

398 54 11
                                    

Öncelikle Arkadya'ya hoşgeldiniz :)

Hikayeye başlamadan önce bu uyarıyı okumanızı şiddetle rica ediyorum.

Öncelikle hikayede küfür etmek kesinlikle yasaktır! Yorumu siler direk küfür eden kişiye de engellerim. Burada şimdi "eleştiriyi bile kaldıramıyorsun" diyenleriniz çıkacaktır. Şöyle söyleyeyim küfür bir eleştiri yapma yöntemi değildir. Küfür kişinin kendi karakterinin içinde ki pis kalıntıları tamamen ortaya çıkarır. Eleştiri yapmak isteyen dilediği gibi düzgün uslupla eleştirisini yapabilir. Burası olmamış, şurası basit olmuş, cümlede bir basitlik var vs. gibi düzgün bir şekilde anlatmak istediğini açıklayan cümleler ile yorumlarınızı dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Eleştiriye daima açığım. Ancak küfür konusunda kesinlikle affım yoktur. Bazılarınız için bu makul karşılanabilir, ancak ben cevap vermekle bile uğraşmam onu kendi terbiyesizliğine verip engellerim.

İkinci olarak bazılarınızın karalama amaçlı "bir kitaptan alınmış" ya da "bir filmde de bu vardı" gibi yorumlar yapabilir, bunlar kesinlikle asılsızdır. Kanıt veremeyeceğiniz yorum yapmayınız. Bu kitapta hikaye yayınlanmadan önce bölüm bölüm kurguların hepsi planlı bir şekilde yapılıyor. Yani herhangi bir şeye benzetmeniz imkansız. Burada okuyacağınız her şey bizzat kurgusu, adı sanı her şeyi bana aittir.

Ve benim için en önemli konulardan biriside cinsellik. Kitapta +18 bir sahne YOKTUR. Öpüştüklerini yazdığım yerlerde +18 değildir. Orası ise sadece öptü olarak geçiştirilir. Daha detaylı bu şekilde bir sahne bulamazsınız. Okuyucu kitlesinin yaşı baz alındığı zaman -ki benim kitabım macera ve olağan dışı karakterleri içeriyor cinselliğin burada ne işi var-  ben kitapta en azından benim gibi bu tarz yazılı kitaplarda cinselliği yanlış buluyorum. Küfür göremediğiniz gibi +18 sahnelerde bulamazsınız.

Son olarak da kitabın benzerinin yazılması, yazıların bir yere kopyalanması kesinlikle YASAKTIR! Direk mahkemelik olursunuz. Tüm telif hakları bana aittir, her kelimesine kadar. Gördüğüm anda uyarı yapmam direk şahsınıza dava açarım bu konu mahkemede tamamlanır. 

Benim sizlere yapacağım uyarılar bunlardır. Eğer burada yazılanlara uyacaksınız şimdi 1. bölüme başlayabilirsiniz :) 

Umarım keyifle okursunuz. Sormak istediğiniz sorular varsa eğer mesaj bölümünden bana ulaşabilirsiniz.

Ailemize katılan bütün papatyalara hoşgeldin diyorum. :)

Sevgilerimle,
Gizem GÜNAYDIN

ARKADYA (ASKIDA) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin