P R O L O O G

2.8K 73 15
                                    

{Bella}

Ik kom aan in school en gelijk komt Julia op me aflopen. 'Hey Bella!' Ze geeft me dan ook gelijk een knuffel. 'heb je me gemist?' Zeg ik met een brede glimlach. Ze kijkt me hoofdschuddend aan. 'Tuurlijk!' Ik heb haar de hele zomervakantie moeten missen.

Ik lach. 'Laten we maar naar de les toe lopen' Ik knik nog steeds met een glimlach. We lopen naar onze les. We hebben  samen les. We gaan naast naast elkaar zitten.  Al gauw beginnen we met de les. Even later komt er iemand het lokaal binnen. Ik let niet op. Ik zit de notitie te schrijven. Totdat Julia me aantikt. Ik grom geïrriteerd

'Wat is er zo belangrijk dat je mij nu moet storen van het schrijven?' Mijn wenkbrauw gaat automatisch mee omhoog. Haar afwachtend aankijkend. 

Ik wil namelijk goed opletten. Ik sta al niet goed voor Duits.

'Dit wil je niet missen! Kijk die knapperd , hij heet Jack ' zucht ze verliefd. Natuurlijk begint ze weer over jongens. 'hartstikke leuk' zeg ik sarcastisch. Ze rolt met haar ogen en bekijkt de jongen nog steeds. Wat is er zo bijzonder het is maar een jongen! Ik besluit een blik te geven. Een blik maar. Ik kijk op. Hij kijkt me gelijk terug aan .Gaf hij nou een knipoog? Hij gaf een knipoog. Ik wend mijn blik af. De bel gaat. Ik zucht en sta op.

'Zo Bel wat vind jij van hem?' ze wiebelt haar wenkbrauwen. 'Niks gewoon normaal toch' Antwoord ik haar vraag. Hij was alles behalve normaal.

Het is gewoon een jongen een bad guy so what? Ik loop tegen iemand aan met hele groene ogen. Bruce. Mijn boeken verspreiden zich over de grond. 'Sorry! laat me je helpen' Bied hij aan. 'Dankje ' Aarzel ik.

Hij helpt me met mijn boeken oprapen. Ik loop snel weer door naar mijn kluisje. Ik leg mijn boeken erin. Julia komt naast me staan. Ik was haar per ongeluk voorbij gelopen. Ik loop door naar de aula. Julia loopt me snel achterna.

'Loop je voor me weg?'  Begint ze dramatisch.

'Wat? Nee tuurlijk niet!' Ik zucht ' Ik kwam Bruce tegen ik botste tegen hem aan.' Ze vormt een O en grinnikt.

' nog heel even over die Jack hij is zo knap' zwijmelt ze. 

'Juul hij is een player die Badguy waar je niks mee te maken wil hebben oke? Hij gebruikt meisjes!' Ze kijkt me geschrokken aan van mijn uitbarsting. Haar blik vestigd dan op iets achter mij.

Ik  bijt even op mijn lip en draai dan om. Jack staat achter me. Wat verbaasd het me.

'Wat?' Sis ik. Hij haalt zijn schouders op ' Beetje jaloers kleintje?' hij glimlacht  van oor tot oor. 'Ik ben niet klein. Laat mij en mijn vriendin buiten je spelletje' Ik loop tegen zijn schouder aan langs hem heen met Julia achter me aan met een verbaasd gezicht.

'Whauw' krijgt ze er net uit. 'Je moet die jongen laten zien dat hij je niet kan krijgen.'

herschreven✔️

The WolfWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu