part eleven

2.1K 129 5
                                    

V minulém díle jste četli:

''Už v první moment, co jsem tě viděl, co jsi na mě promluvila, jsem se do tebe zamiloval. Nevěřil jsem na lásku na první pohled, ale ty jsi mě přesvědčila, že existuje'', řekl. Ty slova, které mi právě řekl. Já, jsem zaskočená. Ale příjemně, samozřejmě že příjemně! Bože! Už dlouho jsem se s nikým takhle necítila. Takhle skvěle. 

''Louisi, já.. nevím co na to říct'', vydechla jsem. V jeho očích jsem viděla paniku, pochopil to špatně? Sakra, ne, tak jsem to nemyslela. Nevěděla jsem, co udělat. Stoupla jsem si na špičky a políbila ho. Krátce a znovu si stoupla dolů. Nečekal to, poznala jsem to. Usmál se a rukou mi zajel do vlasů. Nahlonil se ke mě a přitiskl svoje rty na ty mé. Po chvíli jeho jazyk vnikl do mé pusy. Jeho horký dech. Soustředila jsem se jen na jeho ústa.

Ty slova, které mi před tím řekl. Po dlouhé době jsem se pro někoho cítila důležitá. Nějak bez tebe nemůžu být . Vím, že bych s tím možná měla skončit. Vím, že je to asi rychlé. A nechci být zase zklamaná. Ale já chci být s Louisem. Chci. 

Stáli jsme tam a líbali se. Nic jiného jsme neřešili. 

''Chci být s tebou, Maggie'', řekl šeptem. Cítila jsem, že jsme zastavili. Po chvíli se otevřeli dveře. Oba jsme se rychle vzpamatovali. Vzala jsem si tašku a Louisem jsme šli ven. Zastavili jsme se až před Londýnským okem. 

''Procházíš se ráda kolem Big Benu?'', zeptal se mě. Podívala jsem se na něj, usmála se a kývla. Ukázal hlavou, že jdeme. Šli jsme vedle sebe a já cítila, jak se ke mě Loui přibližuje. Po chvilce mě chytil za ruku. Ruku jsem mu stiskla a i když jsem ho neviděla, cítila jsem, že se usmál. 

Zastavili jsme se ve Starbucks a koupili si vanilkové latte. 

''Doufám, že tentokrát ho na mě nevyleješ'', řekla jsem a Loui se zasmál. Procházeli jsme se, povídali si, smáli se. Zastavili jsme se před Big Benem a Louis mi zajel rukou do vlasů. Přibližoval se ke mě a já mu šla naproti. Naše rty se po chvíli sešly.

Když začala být zima, Loui mě odvezl domů. Rozloučila jsem se s ním a šla do bytu. V obýváku nikdo nebyl. Šla jsem před Andyho dveře a otevřela je. To co jsem viděla..

''Oh, omlouvám se, nevěděla jsem-''

Rychle jsem dveře zavřela. Co to bylo? Viděla jsem dobře? Andy a Lissa se právě líbali? Utíkala jsem k sobě do pokoje a zavřela za sebou dveře. To bylo tak trapné, jak jsem tam vtrhla. Ale, netušila jsem, že by oni dva.. Někdo zaklepal na dvěře. 

''Dále'', řekla jsem nejistě. Určitě je to Andy nebo Lissa. Otevřela se dveře. Lissa. Proklouzla škvírou a přišla ke mě. Sedla si vedle mě na postel. 

''Maggie, já vím-''

''Nemusíš mi nic vysvětlovat. Je to vaše věc, co děláte'', ujistila jsem ji. 

''Za tyhle dva dny mi Andy hodně pomohl, podržel mě. To stejné ty a za to vám oboum děkuju. Dneska jsem došla za Andym do pokoje, že půjdu udělat něco k večeři a prostě, po chvíli jsem seděla vedle něho a líbali jsme se. Nevím, jestli z toho něco bude, nevím jestli je dobré to, co dělám, ale on mi vážně hodně pomohl'', řekla Lissa. Kývla jsem. A usmála se. Viděla jsem, že ji můj úsměv překvapil, ale i potěšil. 

''Já pořád říkám; co se škádlívá, to se rádo mívá'', řekla jsem a drkla do ní loktem. Zasmála se. 

''Tak, já půjdu'', řekla a stoupla si. 

''Za Andym'', dodala jsem se smíchem. Převrátila oči a taky se zasmála. Šla ke dveřím, otočila se na mě, usmála se a zmizela z pokoje. Šla jsem si dát horkou sprchu, protože mi vážně byla zima. V kuchyně jsem do sebe něco hodila a šla spát, protože jsem ze dneška byla unavená.

Vzbudila jsem se o půl 11. Mám dneska volno, a to stejné i Lissa a Andy. Poslední dobou vstávám nějak pozdě. Šla jsem do kuchyně a zjistila, že Andy a Lissa ještě spí.

''Možná spolu'', řekla jsem si pro sebe se smíchem.

Udělala jsem si malou snídani a šla se umýt a obléct. To už Andy a Lissa vstali. Rozhodla jsem se, že k obědu udělám pro nás všechny těstovinový salát. Jen malý detail; nemáme těstoviny. Hodila jsem si rifle a teplou mikinu, vzala si peněženku, řekla Lisse a Andymu, že jdu do obchodu, obula jsem si boty, klíče si dala do kapsy od mikiny a vyrazila ven. Obchod máme asi 5 minuty od domu. Když jsem šla po hlavní ulici, lidi se na mě otáčeli. Co se děje? Mám něco na tváři? Prošla jsem kolem stáhnku s novinami a zarazila jsem se. Rychle jsem se vrátila zpátky a podívala se na noviny, které byly vyvěšené po celém stánku. Byla tam fotka mě a Louise ze včerejška, jak se líbáme u Big Benu. Nad fotkou byl velký tučný nápis Girlfriend, or whore?

Proč je tu saka moje a Louiho fotka? Rychle jsem noviny chmatla a prodavači hodila peníze. Bylo mi jedno, že jsem mu dala o 3 libry více. Nalistovala jsem stránku, kde je článek o mě a Louisovi.

Slavný člen skupiny One Direction, Louis Tomlinson, se včera objevil u Big Benu s neznámou dívkou, se kterou si vyměňovaly zamilované pohledy. Došlo dokonce i na polibky. Že by nová přítelkyně? Nebo jen lehká dívka na zábavu mezi volnem před turné?

Slavný člen skupiny One Direction? Lehká dívka na zábavu mezi volnem před turné?

Tento měsíc je to už 4. dívka, se kterou se Louis, ruka v ruce, procházel po Londýně. Nějak to střídáš, nemyslíš Louisi?    

Cítila jsem, jak se mi do očí hrnou slzy. Jsem vážně tak naivní, když jsem si myslela, že mezi námi něco bude?  

Louis neznámou slečnu poznal na London Eye. Byly v kabince úplně sami. No není to romantika? Možná by byla, kdyby se tohle neopakovalo pořád dokola. Teda teda Louisi, měl by jsi spomalit a rozhodnout se, co vlastně chceš.  

Ke článku byly přidané fotky mě a Louise v London Eye, jak se procházíme u Big Benu, prostě každý okamžik ze včerejška. Vážně je takový? Vážně motá holkám hlavy? 4. za měsíc? A proč mi sakra neřekl, že patří do nejslavnější skupiny světa? Měla jsem tolik otázek, bohužel jsem na ně neznala odpovědi. Šla jsem pořád rychleji a rychleji, už jsem chtěla být doma. Lidi se na mě pořád dívali. Slyšela jsem věty jako To je onaS ní včera Loui byl, To je ta děvka. Cítila jsem se jako špatný vtip.

Girlfriend Or Whore?Kde žijí příběhy. Začni objevovat