Merhaba! -Katil Hakkında-

1.6K 22 8
                                    


İlk olarak hepinize merhaba! *Müziği açın ve okumaya başlayın..*

Bu kitapta istediğiniz W yorumunda bulunabilir ve fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Kitapla ilgili yalnızca 1 kural var

Rahat olun!

Evet bu tek ve altın kural bu bir fan kitabı sonuçta dbjwbjc 

Evet ilk olarak W'yi izleyen herkes bölümlerin sonunda 'Senaristin kafasını yaşamak istiyorum.' ya da 'Çılgın senarist bizi coşturuyor.' diye düşünmüştür gayet doğal çünkü dizinin son 10 dakikasında ya bir olay oluyor ya da bizi kalp krizi geçirtecek bir durum bir şey oluyor mutlaka..

Dizi de kafamıza ilk takılan soru 'katilin neden yüzü yok?' ya da 'Neden bunları Yeon Joo ve Kang Chul'a yapıyor?'

Önceden Kang Chul Dünya'ya ilk geldiğinde hepimiz hatırlarız W nin yazarından *Bay Oh olur kendisi klnvsd* katilin yüzünü çizmesini istemişti ve Bay Oh katil yok aslında ana karakteri güçlendirmek için yapılan bir tuzak olduğunu söyledi peki ben b...

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Önceden Kang Chul Dünya'ya ilk geldiğinde hepimiz hatırlarız W nin yazarından *Bay Oh olur kendisi klnvsd* katilin yüzünü çizmesini istemişti ve Bay Oh katil yok aslında ana karakteri güçlendirmek için yapılan bir tuzak olduğunu söyledi peki ben bunları neden buraya yazıyorum?

Kang Chul deli gibi katili aramakta ve Bay Oh'un aslında katili kafasında bir şekle sokamaması çok saçma olan bir durum çünkü W romanın konusu Kang Chul'un 10 yıl önce ailesini öldüren katili aramasıdır yani mantıken insan bir katili tasarlar 7 yıl oturup Kang Chul'a işkence edip durdu adam.

Zaten Bay Oh webtoon dünyasına ilk girdiğinde hem Chul'u hem de katili görmüş ve katile onu ana karakter yapacağına söz vermişti sonra sözünden Chul'un Yeon Joo aracılığıyla gönderdiği e-posta ve bilgilerle katile inandırıcı olsun diye kendi yüzünü verdi *bence kendi yüzünü vermesi de biraz saçma bir nokta* katili hapishaneye attıracak sonra savcı tarafından öldürecek falan filan...

Ama öyle bitmedi *uyanık katil nasıl aklını okuduysa artık...* Bay Oh'u kontrolü altına alıp Kang Chul'u suçlamaya çalıştı ve biz izleyiciler artık gerçek anlamda delirmeye başladık yani düşünsenize her şey iyi gidiyordu katil zillisi her şeyi mafetti sanıyorum kimse sevmiyordur onu.

Her neyse sonunda 13.bölümün sonunda kurtulduk sanıyorum artık bu adamdan

Daha dönmez inş ve ayrıca bu yetmediği gibi savcı da başımızın belası oldu çıkıverdi

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Daha dönmez inş ve ayrıca bu yetmediği gibi savcı da başımızın belası oldu çıkıverdi..

Gelecek bölümde Yeon Joo ölecek gibi olduğunu duydum inş ölmez bir rüya daha görmeyelim..


Sonraki bölümde görüşürüz! *Sonsuz kalp*

-W- Two Worlds Resimler ve Hakkında Her ŞeyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang