Un sarut din greseala.

219 10 0
                                    

Marti. 05:30 PM

Era seara. Ma gindeam ce sa fac de mincare.
-Baieti, vreti sa fac friptura la cuptor ?
-Da ! raspund ei bucurosi.
-Ok. am inceput sa fac friptura la cuptor si cam dupa o ora era gata.
-E GATA ! stigam eu.
-In sfirsit ! Mi-e o foama de urlu. spuse Luca aparind de nicaieri.
-Ce dracu faci aici ?
-Vreau mincare.
-Fa-ti ! Eu nu sunt sluga nimanui.
Intrara Victor si Daniel.
-Ce naibii cauta babarlicul asta aici ? spuse nervos Daniel.
-A aparut de nicaieri gogomanul asta.
-Tu nu ma faci pe mine gogoman, iubita mea.
-Nu e iubita ta ! striga Victor.
-Hooo maaa, ce-aveti ?
-E sora noastra, prostule, acum cara-te !
-Nu vreau. Mi-e foame.
-Ok... Baieti haideti sa-l lasam sa manince cu noi.
-Bine ! spuneau Victori si Daniel la unison cam ofticati.

Ne-am asezat la masa si Luca s-a asezat repede linga mine. Am pus tava pe masa si baietii au inceput sa se bata ca animalele.
-Momentul gustarii !
-Tu nu maninci ? ma intreaba Luca.
-Nu. Nu mi-e foame.
-Bun... Sa gustam ! spuse Daniel entuziasmat.

Dupa ce au gustat...

-E buuuuun !!! spuse Luca.
-E... E exact cum o facea mama.
-... simteam cum plingeam si baietii lasara capul in jos.
-Scuzati-ma ca va intreb, dar, de ce cind auziti de mama voastra sau tatal vostru incepeti sa va intristati ? spuse Luca apropriinduse de mine.
-Pai. spuse Victor cu cel mai mare curaj in el. Hai sa-ti spun istoria noastra. Noi ne-am mutat in Moscova la 16 ani. Crezi ca era totul bine si frumos ? Nu. Totul era un calvar pentru noi. Din Yekaterynburg unde am stat o viata intreaga acolo, ne-am mutat in jegul asta de Moscova. Si de ce spun ca e mizerabil aici ? Ei bine, la fix 1 an si 2 luni de cind ne-am mutat aici, parintii nostri veneau de la munca si numai bine ca au murit intr-un accident grav si au murit peloc. Am avut un soc groaznic toti 3, dar cel mai tare afectata a fost Kati. Nu sti cit de mult o iubeste pe mama. O iubea pe mama mai mult ca pe ea. Si pe tata il iubea nespus de mult, dar mama... Mama era totul pentru noi. si vad cum plinge. Pentru prima oara in viata mea, Victor si Daniel pling alaturi de mine.
-Oh... Ce dureros... Chiar imi pare rau pentru voi.
-Nu-i nimic. spun eu si ma lua in brate.
-Hai baieti, nu mai fiti tristi. Veniti in bratele mele ! si venira ei 2. Parca ma linisteste Luca... E... Chiar frumos din partea lui.
-Inteleg sentimentul asta.
-Cum adica ?
-La 5 ani de viata, parintii mei au murit de cancer amindoi, iar eu fiind nevoit sa fiu un copil al strazii. Eram sa mor de foame pina cind, Nicolai, un prieten vechi, m-a luat cu el acasa si am crescut alaturi de el si de Katrina. Tot asa o fata care seama cam ca tine, Kati.
-Îhîm... Baieti... Miine avem scoala. zic eu si acum nu mai pling.
-Asa si ? Mi-am facut tema. spuse Victor.
-Eh... Pai e 08:50 PM. Ma gindeam sa ma bag la somn...
-Tu poti sa te culci. Dar ti-ai facut tema ?
-Da. minteam eu.
-Da da... Treci si ti-o fa-o !
-N-am chef. zic eu in timp ce mergeam catre camera mea. Daca va vine sa credeti, eu sunt ca un baiat in timp ce Victor e fix opusol meu. Cind eram mici, eu si Daniel ne jucam mai tot timpul, ne jucam si rideam atiti de mult incit uitam ca ne era foame, in schimb Victor e genul de baiat ca Renji din Diabolik Lovers. Nu arata la fel, el e blond cu ochi albastri si inalt cit China (de parca Renji nu e inalt). Victor poarta si ochelari si ii da un aer intelectual. Cind eu ma jucam cu Dani, el citea carti pe balansuarul de la bunici. Tin minte ca eu cu Dani am inventat un joc numit "Go, kids, Go !" in care e un fel de fotbal dar in 2. Regula e doar sa dai gol. Si mai tin minte ca jucam cu copii de pe strada Adevar si Provocare si am fost provocata sa ma sarut cu Dani. Ala a fost primul meu sarut. Eu cu Dani eram nedespartiti, pina si la scoala eram in aceiasi banca. Victor eram mai distant fata de noi, fiind el cel mai mare ne considera pe noi "fratiorii mici" si era un fel de "tata de rezerva". Din clasa a 10-a m-am distantat de Daniel. Victor mereu ne-a protejat, si tine mult la mine fiind cea mai mica (adica ei s-au nascut pe 06 aprilie 1998 ora 23:59 Victor a iesit primul, dupa 2 secunde a iesit si Daniel. Pe 07 aprilie 1998 ora 00:01 AM m-am nascut eu). Mai pe scurt, Victor s-a maturizat de muuult in timp ce eu si Dani inca ne mai jucam de-a "Go, kids, Go!" si imi mai aduc aminte ca i-am spart nasul lui Victor cind vroiam sa dau gol cu mingea si i-am spart si ochelarii pe de-asupra.
Nici nu mi-am dat seama cind am intrat in camera. Vad un mesaj pe telefon de la Ludmila. Tot asa o tripleata blonda cu ochii verzi
"Hei Katiii !!! Ce faci ? Esti bine ? Daca vrei putem vorbi... Scuze daca te-am deranjat. Auzi, vezi ca ti-am luat eu cartea de rusa. Scuze, credeam ca-i a mea.
Lulu !!! (Ludmila)"

M-a facut cea mai fericita Lulu. Nu am cartea de rusa la mine. URAAA !!! Urasc din tot sufletul meu rusa (materia nu limba) pentru ca avem o baba ca profa si da teme multe si grele. Dar mai mult imi place geografia pentru ca-i usoara si sti sa te orientezi.

-VICTOR ?strig la el.
-DA ?striga el inapoi mie
-NU POT SA-MI FAC TEMA LA RUSA CA N-AM CARTEA.
-STAI PUTIN. aud cum vine si deschise usa si are cartea de rusa si caietul luim
-Uite, poti copia tema mea. si-mi facuse cu ochiul.
-Eh... Mai bine nu spuneam.
-Ha ha... Trebuie sa ti le faci.
-De ce ?
-Trebuie. si-mi facu cu ochiul si ma pupa pe obraz.
-Te iubesc, Kati !
-Si eu te iubesc, Victor !
-Nu, adica te iubesc mai mult ca pe o sora.
-... Ce ?
-Te iubesc mult de tot. si sari in bratele mele. Eu eram socata.
-Stai ca... Nu-nu inteleg.
-Te iubesc. si cred ca-l luase valul ca ma saruta.
-CE NAIBA, VICTOR ?
-Ti-am zis ca te iubesc mult de tot.
-Da... Iati cartile...
-Ok... Pa, Kati.
-Pa...si inchisese usa.
"Ce bine ca a plecat cu tot cu carti sa nu-mi fac tema..." ziceam eu in soapta.
-Buuun, sa ma bag la somn. Ghiozdanul il am facut, vioara imi e pregatita la fel si hainele calcate si spalate. Sa-mi fac un dus.
Intru in baia din camera mea si-mi aleg pijamale noi si curate si-mi aleg si-un gel de dus cu aroma de trandafiri si intru in cabina de dus. Reglez apa la o temperatura placuta si incep sa-mi masez corpul incet.
Termin si dusul de 10 minute. Ma imbrac cu pijamalele mele albe si cu un trandafir si o vioara pe tricou si pantalonii mei lungi albi. Ma bag in patul proaspat schimbat cu o lenjerie de toata frumusetea. E alba si cu o vioara mare pe ea si cu multe note muzicale.
-Sa vezi ce vine dorm eu la noapte. sopteam eu si in secunda 2 adorm.


In imagine este Kati

Bad Kiss-Pur Sînge Where stories live. Discover now