20

365 26 7
                                    

1. Obama nu își poate aminti nici un nume dim Got cu excepția lui Jon Snow pentru că poate să îl pronunțe. El a zis: ''Personajul meu preferat este probabil... piticul. Cum îl chema?''-Sunt singura care nu știa până acum că Obama se uită la Got?

2. Tyrion Lannister are cele mai multe replici (1353) apoi Jon Snow (887) și Cercei Lannister (834). Tyrion apare în 57 din 60 de episoade, Cercei în 54, iar Jon în 49.

3. La începutul cărților Robb și Jon au 14 ani, Arya are 9, Brann 7, Rickon 3, Joffrey 12, iar Daenerys 13. În serial personajele sunt mai 'îmbătrânite'.

4.Conleth Hill (Varys) făcea fețe în timpul replicilor lui Sophie Turner (Sansa) în timpul replicilor ei.

5. După ce Kit Harrington (Jon) le-a spus colegilor lui că a murit, Sophie Turner (Sansa), i-a scris o lungă scrisoare despre cât de mult i-a plăcut că lucreze cu el, pe când Liam Cunningham (Devos) i-a zis să se ducă dracului. -Ha! Ha!

Ok. Deci scuze că nu am mai postat de un car de ani. Nu am nicio scuză, dar important este că m-am întors și că o să duc cartea până la capăt. Din păcate, acum există limită la capitole, iar eu, cum am mai făcut și extra, nu o să îmi încapă, așa că.... Dacă sunteți cuminți... După ce termin cartea.... Poate fac si partea a doua. V-ar plăcea?

200 Game Of Thrones FactsWhere stories live. Discover now