Gaura cheii

117 10 2
                                    

Un om s-a dus la un hotel, iar femeia de la receptie i-a dat cheia dar i-a zis ca in drum spre camera lui era o camera fara numar care era incuiata si nimeni nu avea voie acolo. Si nimeni nu avea voie sa se uite in camera, sub nici o forma.

Asa ca a ascultat instructiunile ducandu-se direct spre camera lui, bagandu-se in pat.

Urmatoarea noaptea curiozitatea nu il lasa in pace despre camera fara numar. S-a dus la usa si a incercat sa o deschida. Era incuiata. Asa ca s-a inclinat si s-a uitat prin gaura cheii. A trecut niste aer rece pe la ochiul lui.

Ce a vazut a fost o camera de hotel, ca a lui, cu o femeie in colt care avea pielea total alba. Ea avea capul inclinat spre perete, cu spatele la usa. Barbatul s-a uitat confuz pentru ceva timp. S-a dus tip-til spre camera lui.

Urmatoarea zi, s-a dus din nou la camera si s-a uitat prin gaura cheii. De data aceasta, tot ce a vazut a fost rosu. Nu a putut vedea altceva decat rosul acela. Probabil ca cei de la hotel stiau ca el se uita prin gaura cheii, si au umplut-o cu ceva rosu. La aceasta opinie a decis sa se consulte cu femeia de la receptie pentru mai multe informatii.

Ea a oftat si a zis "Te-ai uitat prin gaura cheii?" Barbatul i-a zis ca da si ea a zis "Pai, atunci as putea sa iti zic si povestea. Acum mult timp, un barbat si-a omorat sotia in camera aceea, iar acum ea o bantuie. Dar oamenii acestia nu erau normali. Ei erau albi peste tot, in afara de ochi, care erau rosii."

Adica rosul pe care l-a vazut barbatul era ochiul femeii? Îhhh *ii trece un fior*

Wanna get scared?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum