Sizden Gelenler!#1

422 15 12
                                    

Bölüm ithafı; @sokakarasi 
Ben nas şuan 28 yaşındayım adli tıp doktoruyum. Anlatacağım olayı 7 yıl önce yaşadım. O zaman üniversite 2.sınıftım yurtta kalıyordum. Bir gece bazı sesler duyup uyandım odadan çıkıp duşların oraya gittim sesler iyice artmıştı bir kız sancı çekiyor gibiydi. İçeri girdiğimde ses kesildi kimse de yoktu,duşları kontrol edip çıkışa yöneldiğimde üstüme biri atladı ve bana "bebeğimi öldüremeyeceksin" dedi biraz boğuştuktan sonra oradan kaçtım koridorda koşarken gözüm karardı ve yere yığıldım. Uyandığımda yatağımdaydım ve kan ter içindeydim kendii rüya olduğuna inandırdım ama üzerimi değiştirirken sırtımda ki tırnal izlerini gördüm. Fakülteye gittiğimde Melike ye anlattım. O bu tarz hikayelere bayılır ve araştırır. Bu olaydan 1hafta sonra Melike akşam beni aradı sesi fazla korkmuş gibiydi. Bana "1973" dedi ve bir daha da konuşmadı. Melike şu an katatonik şizofreni hastası ne konuşuyor ne bir tepki veriyo.  

Bilmeyenler için; katatonik şizofreni şizofreninin en ilerlemiş aşaması. kişinin çevresiyle ilişkisinin en kopuk olduğu durum.
Dostlar size bir şey sorucam Dabbe 4 te "Sare" nin bir sayısı vardı. Onu hatırlayan varmı? Galiba yine 1900 lü birseydi yanlis hatirlamiyosam. Onu bilen hatırlayan yoruma yazarsa sevinirim.

KORKU VAKTI 2Where stories live. Discover now