They're the bad guys!

513 30 0
                                    

Casa lui Killer Croc
9:49 a.m

Killer Croc continuă să asculte radioul poliției.Stă doar în boxeri și se admiră în oglindă.Se crede foarte frumos,în felul lui.Aude pași în spatele ușii și după aceea 3 bocănituri.Rotește încuietoarea și trage clapa.
În spatele ușii era Captain Boomerang,plin de praf și ud din cauza apei de canal.
De unde era tipul?Australia.De asta se află la ușa lui.Îi face loc să intre în casă.
KC:Cu ce te pot ajuta?
Captain se așează liniștit pe un scaun de lemn și începe să bată din picior.Scoate portofelul furat și numără banii pe care îi are:945 dolari.Poate să ajungă acasă,dar acum e urmărit de poliție și n-o să poată să treacă granița.
CB:Am nevoie de o identitae falsă și nu știu de unde să o iau.
KC:Ai încercat la Alberto Falcone?
CB:Îi e frică de Joker,deci nu o să îmi dea nici o identitate.Ce căcat!
KC:Ce legătură are Joker în povestea asta?
CB:Aseară l-am enervat destul de mult.
KC:Dar ce i-ai spus?
Boomerang își umezește buzele cu limba și inspiră.Știe că a făcut o mare idioțenie.I-a zis că e vina lui,iar el o să plătească.Trebuie să părăsească orașul,continentul.Și îi trebuie protecție.Toată protecția din lume.
CB:I-am spus că i-a frânt inima lui Harley și că de asta a încercat ea să se sinucida.
Killer Croc blochează ușa și oftează.Chiar are nevoie de protecție.
___________________________________
Sediul Central
11:09 a.m.

Doctor June Moone ajunge în fața biroului cu numărul 8,împinge ușa de sticlă și intră în încăperea cu miros de mentă.Are în mână un teanc de dosare cu husă roșie.
Rick Flag stătea la birou și își privea asistenta cum se apropia tacticos de el.Lasă doasarele pe masă și își îmbrațișează iubitul.
Telefonul fix din birou sună și Rick ridică receptorul.Ce ar mai putea fi?
AW:Alo!Agent Flag!Avem o problemă!
RF:Bună și ție,Amanda,cu ce te pot ajuta?
AW:Suicide Squad.Au evadat.
RF:Cum adică au evadat?De unde știi?
AW:Un anonim a sunat și ne-a dat vești noi.
RF:Amanda,spune cum au evadat!Erau paznici profesoniști!
AW:Joker este în viată.Am nevoie să aflii unde se ascund.Ai buget nelimitat.
Lasă receptorul jos și lovește biroul.Se pare că după ce răufăcătorii au făcut puțin bine,paznicii au crezut că s-au schimbat.Nu ar fi trebuit să uite că ei sunt băieții răi.
—————————————————–
Ascunzătoarea lui Joker
10:03 a.m.

Harley se trezește din somn pentru că aude bătăi disperate la ușă.Se uită în dreapta și vede tatuajul lui Puddin' cu "Puddin'" în toată splendoarea lui.Își amintește când i l-a făcut.Nu a vrut să primească calmante,și urla.Dar îi spunea să nu oprească.Și nu s-a oprit.Au trăit durerea amândoi.
Se ridică în picioare și își acoperă goliciunea cu un cearcaf găsit prin pat.Își prinde codițele și pornește spre ușă.
Gresia rece din casă îi torturează picioarele,dar ei chiar nu îi pasă.A avut o noapte genială.Nimeni și nimic nu îi mai poate strica starea.
Deschide lacătele și deschide precaută ușa.În fața ei se înfățișează un Deadshot posomorât,cu cearcăne.
H:Dude,tu ce ai pățit?
Harley are o presimțire proastă despre cea ce urmează.Își întinde ușor mâna și pune mâna pe bâtă.Se uită la ușa dormitorului și îl vede pe Joker cu o față confuză.Îi face semn să vină,iar el se comformează.Ajunge lângă peretele de lângă ușă și ascultă.
D:Harley,îmi pare rău!
Scoate din gaica pantalonilor un revolver și îl îndreaptă spre ea.
Harley ridică bâta și îl lovește puternic cu ea în cap.Pistolul se descarcă și Harley simte o durere groaznică în umăr și Joker sare ca ars din ascunzătoare.
Vede cearceaful plin de sânge și pe Deadshot pe jos.Se apropie de Harley și o prinde de braț.Se uită atent la locul împușcat în tinp ce Harley râde.Știe că face asta ca să nu plângă.O trimite pe Harley în laborator și îl târăște pe Deadshot până în camera de tortură.Acum chiar vrea să facă experimente pe el!Îl leagă de masa albă și pleacă spre laborator.Are o operație de făcut!
Intră în încăperea atât de ponosită și o vede pe Harley,într-un cearceaf plin de sânge.Acum și-a dat seama că ea era goală.
Se apropie de ea și îi aplică zâmbetul pe față.
J:Îți mai amintești ce ți-am spus eu înainte să sari în acid?
Harley își amintește fiecare secundă din acea zi.Își amintește cum a sărit în acid chiar dacă nu știa să înoate.Cum Joker a salvat-o.Dar acele amintiri atât de frumoase au fost oprite de o durere groazniză în umăr.Aproape uitase că a fost împușcată de un prieten în care a avut atât de multă încredere.Harley începe să urle și închide ochii.Vocile...o torturează,iar ea simte impactul cu solul.Simte două mâini cum o înconjoară și simte iar patul acela de spital sub ea.Joker simte o durere groaznică când o vede așa,dar trebuie să continue ce a început.Trebuie să îi distragă atenția.
J:Desire becomes surrender...
H:And surrender becomes power.
Harley nu înțelege ce legătură are asta cu glonțul și trădarea lui Deadshot.
J:Vrei să te adorm?
H:Puddin',ți se pare că sunt o muiere în travaliu?Dacă tu au putut rezista unui durerii tatuaj făcut de o amatoare,pot rezista și eu!
El știe că un glonț doare mai tare decât un mărât de tatuaj,dar în același timp știe că Harley este puternică.
Dar totuși,după toată tortura aceea din închisoare a devenit mai fragilă.
S-a documentat și a aflat că au drogat-o.Linguri întregi de droguri.
Nu reușește să înțeleagă cum a putut rezista.El nu poate rezista nici măcar când durerii unei pierderi temporare a iubirii vieți lui.El nu poate rezista când își vede iubita cum plânge.
Ce i-a făcut această mică făptură?Înainte nici măcar nu clipea când vedea o persoană cum suferă.Acum,doar că se gândește la nenorociții aceia care o loveau pe Harley până vedeau sânge.
Introduce mica penseta in gaura formată de glonț.Harley înghite în sec și expiră.Puddin' scoate glonțul și râde haotic.Harley îl privește amuzată în timp ce povestește ce i-ar putea face nenorocitului de Deadshot.Ea își aruncă cearceaful plin de sânge și pornește să-și aleagă niște haine.
Ajunsă în fața șifonierului,observă că singurele haine valabile nu mai sunt.Singurul lucru pe care îl poate îmbrăca este primul ei costum.Cel de Joker.Întinde mâna până pe ultimul raft și atunci durerea îi amintește de glonț.Cade în genunchi și începe să plângă.
Puddin' nu poate să o mai vadă arătând în asemea hal.Se ridică încet și îmbracă costumul.Își aplică fardul negru și pornește țanțoșă prin casă.Știe unde e Puddin'.Sala anti-fonată.Sala de tortură.

Damaged and Rotten[#Wattys2016]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum