Capitolul 1

2.1K 30 13
                                    

Numele meu este Alice Jackson ..Am 21 de ani si in prezent sunt un nimeni ..
Povestea mea pe scurt este ca locuiesc in America ne-am mutat aici acum 4 ani ..Si sunt destul de saraca ..Si spun si de ce..
Cand eram la liceu ultimul an mama mea a murit de cancer ..De atunci tatal meu a inceput sa bea si sa se drogheze ..Sa ne bata ..Pe mine si pe fratele meu tot de 21 de ani Jacob..
Casa s-a distrus și am rămas fără bani de atunci incerc sa pun casa pe picioare si sa aduc bani in casa ..doar eu singura
Il iubesc pe Jacob si chiar de aceea eu nu am dat la facultate anul acesta doar el..Nu aveam destui bani asa ca l-am lasat pe el sa isi indeplineasca visul primul ..
Visul de a fi doctor chirurg  pentru a salva oamenii cu cancer asa ca mama
Acum el este la facultate iar eu incerc sa muncesc ca sa ii platesc cheltuielile si sa mai pun o paine pe masa pentru tata chiar daca ma bate .

Dimineata ma trezesc singura in casa ma imbrac asa :

Asa ca pornesc in cautare de munca ..Zaresc un afis pe care scria " Angajez menajera " si adresa .. Mi-am luat inima in dinti stiind ca nu am de ales si am pornit spre adresa respectiva ..
Am ajuns in fata unei case imense ..Care arata cam asa

Bat la un si imi deschide un baiat de 25 de ani cu ochii caprui bine facut si foarte frumos ..Mi se inmoaie picioarele cand il vad .

-Buna ziua am venit pentru anuntul cu menajera
-Buna , sigur intra ..
Intru in casa cu pasi timizi apoi el inchide usa si vine spre mine ..
- Numele meu este Edward Calins
-Da ..Al meu Alice Jackson zic ca o tampa din cauza emotilor ..

Ma asez pe o canapea neagra din piele si astept sa-mi zica ceva ..
Se uita la mine si ma egzamineaza din cap pana in picioare ..

*Edward P.O.V.*
Este asa frumoasa ..Chipul ei angelic ochii albastri care ma patrund cu fiecare privire ..Corpul ei bine definit si modelat ma inebuneste ..Dar nu voi cadea tentatie ..Sigur ca nu am nevoie de o menajera ..Vreau doar o partenere pentru sex ..

-Da..Poi imi place ce vad ..Cred ca te vei descurca ..Esti angajata
-Bine , spun fara a mai intreba de ce asa repede ..Ma bucur ca voi putea castiga niste banuti .
- Acestea fiind spuse esti angajata mea ca să lucrezi aici   va trebuii  sa te muți la mine
- Okei cand incep ?
- Maine la ora 8 sa fi aici .
- Ma scuzati dar salariul cat va fi ?
-1.500 de euro .
-Poftim? Zic uimita
-Ce nu e bine ? Vrei mai mult ?
-Nuu es foarte bine ..Atunci ne vedem maine la revedere
-Okei .

E dragut dar nu am de gand sa ma indrogostesc ..Mai ales ca suntem din doua lumi diferite el cel mai bogat din oras ..Eu cea mai saraca .. Plus ca am venit ca sa imi ajut fratele si tatal nu am timp sa ma indrogostesc.

*Edward P.O.V.*
E atat de perfecta nu am mai vazut una ca ea ..Imi ia mintile ..Dar nu o voi lasa ..Imi cade ea mie in plasa si o sa fie jucaria mea sexuala

Ajunsa acasa fiind deja dupa-masa l-am sunat pe Jacob ..
- Hei ce faci ?
-Hei uite in pauza tu ?
-Bine ..Mi-am gasit de lucru
- Ce fain unde ?
-La un baiat acasa ca menajera ..Imi da 1.500 de euro pe luna
- Wow ..Ce tare ..
-Da ..dar partea mai rea este ca trebuie sa ma mut acolo sa stau 24 din 24 cu el si sa-i fac poftele.
-Sis renunta iti vei gasi altceva
- Nu, nu am cum asta e sansa mea ca sa te ajut pe tine si pe tata plus că salariul e mare nu voi renunța la șansa mea ai incredere in mine totul va fi bine , ok te las vorbim  mai târziu acum mă duc să îmi fac bagajul pa ai grija de tine .
- Alice iti multumesc ca faci asta știu că o faci doar pentru mine și pentru tata si iti promit cati voi fi recunoscator toate viață te iubesc foarte mult multumesc .

Dimineata ma trezesc si ma imbrac asemanator ca ieri ..
Cu bagajul in mana si cu toate gandurile mele imi iau inima in dinti si plec ..Ajunsa acolo bat la usa si ma deschide Edward ..

- Buna dimineata vad ca ai ajuns îmi place de tine ca esti punctuală va trebui sa discutam despre ce vei face aici si va trebui sa imi spui câteva despre tine ca sa stiu si eu pe cine angajez
Îmi las bagajul jos iar apoi mă pun la masă cu el uitându-ne  ochi în ochi si  admirându-ne  unul pe celălalt.
- Ok poi numele meu este Alice provin dintr-o  familie foarte săracă de când mama mea a murit de cancer de atunci tatăl meu a început să se drogheze  sa bea sa fiie  agresiv ,  mai am un frate care are tot 21 de ani ce este la facultate de doctorat iar eu muncesc ca sa aduc banii in casa sa pot sa platesc fratelui meu facultatea iar tatălui  meu sa aduc o paine pe masa sperând că voi  merge si eu  vreodată  la facultatea de drept pentru a deveni avocat cam asta este totul de când mama mea a murit de cancer totul s-a schimbat eu lucrez doar pentru a aduce bani pentru a întreține pe fratele meu pe care il iubesc foarte mult care isi dorește foarte mult să devină doctor tatăl meu care este intr-o perioada foarte critică am încerc să-l ințeleg și chiar daca ma maltrateaza  în fiecare seară cam asta este totul despre mine sper ca nu te deranjează dacă nu am o situație materială atât de bună și sper ca o sa nu te va deranja sa lucrez pentru tine in situatia asta.
- Nu stai linistita totul e in regula.. Te inteleg ..
-Si tu ce este cu viata ta ?
-Poi ..Detin cea mai mare firma de avocatura din oras am fost avocat apoi procuror apoi judecator iar dupa sef ..Am foarte multi bani ..Locuiesc singur sunt singur si am toate fetele la picioare..

De odata vine la mine si ..

Heii buna sunt Alli am inceput aceasta poveste poate ca vi se pare plictisitoare dar sa stiti ca din urmatoru' capitol va fi super interesant asa cum reiese din titlu .

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 25, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Doar sex.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum