vuurwerk (xl)

252 13 14
                                    

Ik heb brother I help you al een deeltje online gezet van wanneer het gaat beginnen en als die dingen
Edit door KnollendeSquad

Pov. Jeremy
Ik rende weg. Pascall en don gingen me achterna. Ik rende zo hard als ik kon. Ik ging allemaal hoeken om. Ik keek achter me en zag ze nog steeds. Snel rende ik weer door. Ik ben uitgeput, maar ik moet door. Anders ga ik dood. Zal ik dat zo erg vinden?. Nee, maar ik moet door met mijn leven. Zoals de jongens altijd tegen me zeggen. Ik keek weer achter me en ze waren weg, maar ik bleef rennen voor de zekerheid. Een bangheid overspoelt me. Ik rende uitgeput door het moet gewoon. Even sloot ik mijn ogen. Ik weet dat het niet goed is, maar ik sloot ze even. Ik klapte tegen iemand aan. We vielen op de grond. "Sorry" zei ik. Ik stond weer op en rende uitgeput door. Mijn  benen trillen verschrikkelijk. "Jeremy!" zei iemand die me pols pakte. Uitgeput zakte ik op de grond. Iemand knielde voor me neer. "Jeremy gaat het?". Ik keek op en zag link. Ik zei niks en keek hem aan er kwam geen woord uit mijn mond. Voorzichtig drukte hij mij tegen hem aan.
"Rustig maar ik ben bij je.". "Link" snikte ik. "Doe maar rustig vertel zo maar wat er is". Ik moet weg pascall en don. "Link ik moet weg" zei ik en stond op met trillende benen. Link stond ook op en houdde me vast. "Je gaat niet weg". "Jawel don en pascall ze zitten achter me aan" zei ik.  "Waarom". "Laat zitten link" zei ik huilend. Ik rende weer weg. Ik moet weg. Het ging net makkelijker. Ademen gaat nu ook lastiger. "Jer!" schreeuwde link die blijkbaar achter me aan rende. Ik kwam aan in het park. Ik rende het bos in. Het ging niet meer. Mijn benen begaven het. Ik viel op de grond uitgeput. Link deed zijn armen om me heen. Huilend liet ik me hoofd zakken op zijn schouder. "Wat is er allemaal gebeurt jer". "Op school de heletijd" zei ik. "Wat bedoel je?". "Het begon normaal tot het einde van de mentoruur. Hij zei dat max overleden was, het ging door de hele school en mensen kwamen alleen maar naar me toe dat ze het erg vinden voor mij, omdat ik mijn vriendje ben verloren. Ik kon het niet meer ik rende weg en toen kwamen pascall en don. Pascall zei dat hij me gin helpen hij pakte een zakmes en liep naar me toe. Ik rende weg". Link drukte me dichter tegen hem aan. Huilend legde ik mijn hoofd op zijn borst.  "Ik vind het erg voor je jer". Ik haalde mijn schouders op. Zo bleven we nog drie kwartier zitten.

"Link ik moet naar school". "Nee ik laat je nu niet naar school".  "Het moet". "Jer jij gaat niet zo naar school". "Link jij hebt waarschijnlijk nu ook school". "Heb nog  1uur uitval". "We gaan naar school ik naar de mijne en jij naar de jouwe". Ik ging uit de grip van link en liep weg. "Jer wacht". Ik dree me om en link kwam naarme toe. "Hoelaat ben je uit?". "Eigenlijk kwart voor 1, maar omdat ik er nu niet ben kwart over 2 wat dan?". "Ik haal je op oke?". "Oke". We omhelste elkaar nog en ik liep naar school. Later kwam ik aan. De bel ging net. Ik liep snel naar de volgende les. Ik was optijd. Harm en joost kwamen naar me toe. "Gaat het?". Ik knikte. "Ik wou weg ik wil het niet steed horen. "Wij hebben het ook tegen andere gezegd dat ze het niet over moeten hebben". "ik knikte, "dank jullie wel". "Graag gedaan" zei harm met een glimlach. Een docent kwam naar me toe. "Loop je even mee?". "Is goed". We liepen naar de gang. Het was mijn gymdocent. "Jeremy waar was je bij de les?". "Ik was naar buiten om een reden". "Welke reden?" vroeg hij. "U hoeft niet alles van mijn leven te weten meneer". "Wanneer ben je uit?". "Kwart voor 1". "Kwart over 1 naar de gymzaal B4". "Oke". "Ga maar naar je les". Ik knikte en liep de les in. Ik ging zitten en pratte nog wat met joost en harm.

*joost en harm waren uit en de pauze was voorbij*

Ik liep naar binnen. Er waren ook nog een paar ander kinderen. Ik liep  naar de groep jongens die ik ken. We pratte wat en we begonnen met de les.
Later was de les voorbij we liepen naar de kleedkamer. Later liep ik met wat jongens de kamer uit. Ineens komt er een joch naar ons toe. Hij duwde me tegen de muur. Met mijn hoofd klapte ik hard op de muur.het werd wazig, maar ik hield ze open. "Gast wtf" schreeuwde thijs. Hij trapte me tegen me been en Hij liep lachend weg. Wtf. Ik zakte door mijn benen. Krijg ik dit weer. Weer kwam er een jongen. "Jongens jullie moeten naar de les". "Kan niet" zei marco. "G-ga" zei ik. "En jij dan?". "Ik ga nar huis". Ze knikte. Ze hielpen me opstaan en ze liepen weg. Ik liep naar de uitgang. "Jer!" zei link. Ik keek om. O ja vergeten. "Kom dan gaan we" zei ik. Hij knikte en we liepen naar buiten. "Jer gaat het?". Ik knikte. Hij hoeft dit niet te weten. "Waar staat je fiets?" vroeg link. "Die is thuis hij is kapot". "Kom bij mij achter op" zei hij. "Weet je het zeker?". "Ja kom nou maar" zei hij met een glimlach. Die glimlach is om te smelten. Ik ging achterop zitten.

Liry Deel 2 {VOLTOOID}حيث تعيش القصص. اكتشف الآن