Del 5

120 15 2
                                    

Allt kändes så overkligt. Vi gick tillsammans ner till boden där Elin och den andra kille som jag inte riktigt vet namnet på står och pratar. Jag låser upp dörren och kliver in i boden. Det är mörkt här inne, jag letar lamp-knappen längs väggen hittar den och knäpper på lampan. Min cykel är grå och står bakom min mammas cykel, vi tar både min mamma och min cykel med oss.  Det ligger också 2 filtar där inne i boden så dom tar vi också med oss, utifall det blir kallt.

Marcus hoppar upp på cykel sadeln och jag på paket hållaren. Elin och den andra kille är redan iväg upp för backen mot den stora vägen. Vi kommer upp på den stora vägen och där är det asfalt så det guppar inte lika mycket där. Jag håller i under sadeln då Marcus säger att jag ska hålla om honom i stället. Jag famnar om hans mage och känner hans vältränade mage imot mina händer. Jag lägger ner huvudet på hans rygg då han säger, går det bra?  Jag svarar,” ja det går det.”

Vi fortsätter att cykla och kommer tillslut fram till vägen ner till badplatsen. Den är gången gick fortare än alla andra gånger jag har cyklat till badplatsen själv med bara Elin.

Vi går ner till vattnet för att känna hur varmt det är, ”så kallt var det inte” säger den andra killen. Marcus svarar  ”ska vi ta ett dopp?” Elin och jag skakar på huvudet i takt då den andra kille nickar. Marcus ler och säger,  ”Jo kom igen nu brudar! Är ni badkrukor eller?” Elin säger att vi inte har några badkläder med oss. Den andra killen svarar med att ”vi kan bada i underkläder, det är ju ända bara vi här?”  ”Eller hur Martin!” säger Marcus. Han heter Martin, tänker jag för mig själv! Då måste jag lägga det på minnet.

Marcus och Martin börjar ta av sig tröjorna och sedan byxorna och strumporna. Sedan springer dom ut på bryggan och när dom kommer till bryggans ände en bit bort dyker dom i.

Brrr… säger jag och drar blicken bort från killarna och tittar istället mot Elin. När jag ser Elin så utbrister jag ”VAD GÖR DU?” Elin säger glatt ”Jag ska bada med killarna!” Elin springer ut på bryggan då jag har börjat att ta av mig tröjan. Jag springer ut mot dom andra och dyker i. ”Vad tycker du? Vad det så kallt som du så Elin?” Hör jag att Martin säger när jag kommer upp till utan och tar ett andetag. Vi simmar lite och skvätter vatten på varandra.  Elin klättrar upp för stegen och hoppar i på insidan av bryggan. Martin följer efter, fast han tar en snabbare väg och simmar under bryggorna och in på insidan.

Då var det bara jag och Marcus kvar på utsidan. Jag var på väg mot stegen då Marcus säger ”Vänta lite!” Han simmar mot mig och tar tag runt min midja. Han kollar mig rakt in i ögonen och närmar hans huvud mot mitt. Han kommer närmre och tillslut nuddar hans läppar mina. Han sluter ögonen och kysser mig.

Du har nått slutet av publicerade delar.

⏰ Senast uppdaterad: Jan 13, 2014 ⏰

Lägg till den här berättelsen i ditt bibliotek för att få aviseringar om nya delar!

I really thought you were coolDär berättelser lever. Upptäck nu