#11

5.7K 274 15
                                    

M-am trezit pe peptul iubitului meu drag. Ma simteam asa de bine ca nu m-am ridicat. Cand el sa trezit ma luat in brate si ma strans mai aproape de pieptul lui.

Dimitri:Neata, sufletel.
Emma:Neata.
Dimitri:Azi mergem sa iti lum lucrurile.
Emma:Stiu.
Dimitri:Imi pare rau ca nu te-am zis mai devreme ca sunt un vampir.
Emma:Nu conteaza, conteaza ca mi-ai spus.
Dimitri:Te iubesc.
Emma:Si eu iubi.

Am mers la baie si m-am facut un dus rece. Dupa ce am terminat m-am imbracat si am iesit afara din baie.

Dimitri:Acum e randul meu.
Emma:Am inteles.

El a zambit si ma pupat pe frunte. A intrat in baie iar eu am ramas sa-l astept. Cand a iesit m-am luat in brate pe la spate. M-am intors cu fata la el si l-am sarutat scurt pe buze. Am cobofat jos si am mers la masina lu' Jason impreuna cu Dimitri, Anne si Vladimir. Dupa cateva minute am si ajuns la scoala. Dimitri a ramas cu Vladimir si Anne pentru ai ajuta sa se inscrie. Eu am mers in clasa si m-am asejat la banca mea. Cand ora a inceput Dimitri a intrat pe usa impreuna cu Anne si Vladimir. Dimitri a venit la locul lui iar Anne si Vladimir au ramas in fata clasei.

Profu:Ma scuzati, voi sunteti noi elevi care sau inscris azi?
Vladimir:Da.
Profu:Tunci va rog sa va prezentati.
Anne:Buna eu sunt Anne Smith.
Vladimir:Eu sunt Vladimir Morgan.
Profu:Esti frate cu Emma Morgan?
Vladimir:Da, suntem frati gemeni.
Profu:Puteti lua loc lanag Emma si Dimitri in banca din dreapta lor.
Anne&Vladimir:Am inteles.

Orele au fost destul de... Nu atat de plictisitoare ca de obicei. Am mers la directoare iar ea ne-a spus ca ei vor primi doua paturi si ca vor sta cu noi. Ma buvur enorm ca vor sta cu noi. Vladimir sa dus sa faca niste acte ca Sara su nu ma mai poata avea sub tutela. Acum Vladimir e singutul meu frate si il iubesc. Uneori vorbim de o data si iubi pare cam.iritat de asta. Acum stau in bratele iubitului meu si ma uit cand la Vladimir cand la Anne. Nu stiu de ce dar cred ca lu' Vladimir ii place de Anne. Si se pare ca si lu' Anne ii place de Vladimir. Ma rog, nu ma voi baga in viata lor. Am inceput sa casc de la somnul care ma cumprinde incet.

Dimitri:Tie somnit, pui?
Emma:Da, mie somnic.

Ii raspund cu o voce de copil mic si pe deasupra mai fac si un botic.

Dimitri:Atunci hai la somn. Noi va lasam sa va imbracati in liniste. Vom astepta pe hol cand sunteti gata sa ne anuntati.
Emma&Anne:Da.

Am ramas cu Anne in camera si ne-am schimbat de haine.

(DIMITRI POV.)

Dimitri:Ai reusit sa faci actele?
Vladimir:Da, aceasta Sara nu mai are nici un drept asupra Emmei.
Dimitri:Ma bucur.

Ce bine ca Vladimir a reusit sa faca actele pentru a o lua pe Emma sub tutela. Si daca Sara se va mai atinge de Emma a mea o voi omora!

Emma:Suntem gata.
Dimitri:Ok, atunci intram si noi.

Am intrat in camera iar ursuletul meu drag era pe pat asteptanduma. M-am asezat pe pat si am luat-o in brate. Imediat a si adormit ca o printesa ce era. Am adormit si eu cu gandul la Emma mea. Dimineata cand m-am trezit m-am dus sa fac un dus scurt. Dupa ce am terminat si cu dusu m-am imbracat si am iesit afara din baie. Emma inca nu se trezise asa ca m-am decis s-o trezesc eu. M-am apropiat de ea si am sarutat-o scurt pe buze. Ea imediat a simti si sa trezit.

Dimitri:Neata, frumusico.
Emma:Neata.

Sa ridicat din pat si a mers la baie. Am iesit pe coridor impreuna Valdimir pentru a le lasa intimitate fetelor. Cand au terminat ne-au lasat sa intram inapoi in camera. M-am dus sa imi fac un dus svurt iar fetele au plecat pe coridor. Dupa ce am terminat dusul  a intrat si Vladimir. M-am imbracat intr-un tricou alb,o pereche de blugi rupti, nelipsitul meu palton negru lung si o pereche de adidasi negri. Am iesit afara si l-am asteptat si pe Vladimir. Cand el a venit am mers cu toti la ore. Prima ora era cu o profa enervanta. Profa era invarsta avea cred ca 40-45 de ani era vopsita in visiniu si este cam rea. Nu am bagat-o in seama cima gandeam la ce se va intampla daca Sara va agla ca nu o mai are pe Emma sub tutela. Sigur o sa incerce s-o ia. Hmm... Cred ca voi pune biste paznici vampiti sa aiba grija de ea. Nu vreau sa-i faca vriun rau iubitei mele. Soneria aceea enervanta ma scoate din sirul gandurilor. Emma se uita ingrijorata la mine.

(EMMA POV.)

Ma uit ingrijorata la Dimitri  care se uita in gol.

Emma:Te simti bine?
Dimitri:Amm... Da scuze.
Emma:De ce te uitai in gol?
Dimitri:Ma gandeam, nu te stresa cu un lucru marun.
Emma:Amm... Bine.

Ma ingrijoreaza cate-o data dar nu vreau sa-l supar punandui o gramada de intrebari fara ros. M-am ridicat de pescaun si l-am sarutat pe frunte. Dar el separe ca vroia mai mult. Sa ridicat de pe scaun si ma luat in brate. L-am privit in ochii iar el a profitat ca eram cu fata in sus spre el, sa lipit buzele de ale mele presandule usor de ale mele. Dupa ce ne-am despartit Dimitri ma strans si mai tare la peptul sau puternic.

Dimitri:Emma?
Emma:Da.
Dimitri:Te voi proteja si nu voi lasa pe nimeni sa-ti faca rau.
Emma:Stiu asta, iubire.
Dimitri:Voi pune niste vampiri gardieni sa te pazeasca cand nu sunt langa tine. Vor avea grija de tine.
Emma:Dar Dimitri...
Dimitri:Imi pare rau dar nu vreau ca Sara sau altcineva sa te raneasca.
Emma:Daca trebuie... Hmm... Bine.
Dimitri:Tu esti sufletelul meu.
Emma:Si tu la fel.

Il iubesc pe Dimitri dar... Cum sa zic? A da! E prea proctector. Am  mers impreuna cu iubi pe o banca. Sa pus cu capul pe picioarele mele iar eu m-am jucat cu suvite din parul lui. Ma uit in jur si o vad pe Anne cu Vladimir care veneau spre noi.

Vladimir:Ce faceti?
Emma:Bine, voi?
Anne:La fel.
Emma:Vladimir, merge in...
Vladimir:In oras dupa ore? Sigur.
Emma:Ce vom manca?
Vladimir:Supa de pui si...
Emma: Si purre de cartofi cu...
Vladimir:Cu chiftele si o...
Emma:Si o salata de fructe si?
Vladimir:Da.

Il vad pe Dimitri putin cam... Hmm... Suparat sau nervos.

Dimitri:Ma enervati cand faceti asta.
Emma:E o chestie de...
Vladimir:De gemeni.
Dimitri:Bine deci... Pot veni si eu in oras cu voi?
Emma:Sigur ca da.
Vladimir:Cum sa nu imi invit vitorul cumnat.

Am uitat putin cam confuza de ce a zis Valdimir.

Dimitri:Iubi, am uitat sa te intreb ceva.
Emma:Ce?
Dimitri:Vrei sa...

Pote stiti ce vrea sa intrebe Dimitri, nu?

Daca va placut si acest capitol nu uitati sa votati. Daca nu va placut imi cer scuze ca vam irosit timpul. Am mai uitat ceva...? Hmm... A da! Nu uitati sa lasati si un comentariu.

Vampiri In ScoalaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum