33. 2. část - Letní párty

2.2K 83 3
                                    

Sedli jsme si na kameny u jezera a povídali jsme si. Pokaždé, kdy na mě koukl, jsem měla motýlky v břiše. "Co může být horšího než pracovat v DMku?" Zasmála jsem se. "Něco jsem udělal a tohle je můj trest." Jeho smích se změnil ve vážný rysy v obličeji. "To jsi musel být dost zlobivý." Chytl mě za ruku a vedl mě zpátky do centra párty. "A ty? Jsi zlobivá holka?" Řekl se zájmem. Zastavila jsem se a pohlédla to jeho očí. "Tak, že potřebuji zkrotit." Pravdou jsem zavrtěla hlavou. "Dovol mi to." Podal mi ruku a já jí stiskla. Usmála jsem se na něj a přikývla.

Celý večer jsme pili, hulili, kouřili - samozřejmě cigarety prasáci - a totálně se citově žrali, povídali jsme si o všem možným, kromě mé a jeho osobnosti. Tancovali a zpívali jsme jako naposled. Bavili jsme se vším a se všemi. Dokonce i s Jonathanovou zkaženou partou, ze které se vyklubala super parta. "Panák, panák, panák!" Křičeli jsme do prázdna. Opilostí jsem milovala každého člověka na planetě. "Já vás miluji lidi!" Byla jsem milující a okouzlující člověk se srdcem na správném místě. Tancovali jsme na každou párty písničku. Dělali jsme si co jsme chtěli. Unášeli jsme se pohyby větru a naše boky se točily jako u tancování kolem obruče. Naše letmé dotyky zanechávaly stopy na našich těl. Naše nosy se setkávaly a rty se teprve seznamovy. Po dlouhém seznamování se naše rty spojily. "Chci tě." Špitla jsem mu do pravého ucha. "Chci tě. Chci tě zkrotit." Otočila jsem se a svá nahá záda jsem mu pohozovala jako kořist.

. . .

Každý snímek z mých vzpomínek byl jako sen. Pokaždé, kdy jsem zažila jednu super vzpomínku jsem se zbudila a následovala jsem další vzpomínku.

. . .

"Bojím se skončit!" Zařvala jsem ze skály. "Slibuji ti další pivo, pokud skočíš!" Zařval na mě opilý Noah. Třásla jsem se strachem. Dobře, Mio, jdeme do toho. Opakovala jsem si. Vrátila jsem se pár metrů od skály, otočila jsem se k vrcholku jako vůdce a rozběhla jsem se. Skočila jsem do neznáma. Z mého skoku si nic nepamatuji, jen, že jsem se vynořila v náručí Jonathana. "Já skočila!" Naše těla se vlnami houpala. Hlasitým smíchem jsem začala potápět. Jonathan mě podržel nad vodou. "Dávej bacha." Objala jsem kolem krku a vášnivě ho políbila.

Maminčin nový sexy přítelWhere stories live. Discover now