Χαρακτηριστικά Ζωδίων

3.6K 111 18
                                    


ΚΡΙΟΣ:

Από τα ζώδια, ο Κριός, ως προσωπικότητα ξεχωρίζει για την ανάγκη του για ανεξαρτησία. Στον Κριό αρέσει να βγαίνει μπροστά, σαν αληθινός ηγέτης. Η αισιόδοξη προσωπικότητά του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους.

Δυνατά σημεία του Κριού: Ανεξάρτητοι - Γενναίοι - Αισιόδοξοι - Ενθουσιώδεις - Θαρραλέοι

Αδυναμίες του Κριού: Κυκλοθυμικοί - Ευέξαπτοι - Περίπλοκοι - Ανυπόμονοι

Ο Κριός και οι Φίλοι

Πρόκειται για έναν καλό φίλο, που πάντα ενδιαφέρεται για το συμφέρον των άλλων με φροντίδα και γενναιοδωρία και θα τους προστατεύσει αν χρειαστεί και θα τους ενθαρρύνει με την αισιοδοξία του. Αν κάποιος τολμήσει να τον προκαλέσει, η αντίδραση του μπορεί να είναι αρκετά παιδαριώδης, θα αντεπιτεθεί άμεσα, λόγω της εριστικής φύσης του. Είναι γνωστό ότι έχει έντονα ξεσπάσματα και γι' αυτό αποφύγετε να βάζετε εμπόδια στο δρόμο του.

Ο Κριός και η Εργασία

Ο Κριός είναι άνθρωπος της δράσης. Αν του έρθει μια επιχειρηματική ιδέα, θα ξεκινήσει αμέσως την υλοποίησή της. Είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία και να ακολουθήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Ωστόσο, αν η επιτυχία δεν είναι άμεση, χάνει το ενδιαφέρον του κι εγκαταλείπει εύκολα. Άλλωστε, είναι γνωστή η τάση του να μην ολοκληρώνει τις εργασίες του. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει υπομονή και βαριέται εύκολα. Αν κάτι σταματήσει να τον ενθουσιάζει, το εγκαταλείπει και ψάχνει για κάτι άλλο, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Κριού

Το κλειδί για έναν Κριό είναι η ανεξαρτησία. Δεν του αρέσει να βρίσκεται υπό την επίβλεψη άλλων. Μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, αν κάποιος προσπαθήσει να του δώσει εντολές που δεν του αρέσουν. Ακόμα, μπορεί εύκολα να παρεξηγήσει τα σχόλια που γίνονται γι' αυτόν. Παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, γίνεται εγωκεντρικός και δεν δίνει σημασία στα συναισθήματα των άλλων. Συχνά είναι κακομαθημένος και γίνεται εύκολα αντιπαθής στους άλλους. Όταν αποφασίσει να ακολουθήσει τα σχέδιά του, θα ξεγλιστρήσει από άλλες υποχρεώσεις με ένα ψέμα, αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει. Ωστόσο, δεν είναι πολύ καλός ψεύτης και τις περισσότερες φορές οι άλλοι τον καταλαβαίνουν.

Ζώδια #1Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα