2.

42 4 3
                                    

„Vstávej, dneska jdeme na oběd, zvu tě," Probudila mě Em, na jednu stranu jsem ráda, že nebudu platit oběd, ale v 8 ráno mě budit nemusela. „Hele, nemáme dneska ten pohovor s těma nafoukancema?" „Náhodou, Luke vypadá v pohodě!" Bránila ho Em, ajaj, tady se nám někdo zamiloval. „A ne, nemáme, až v pondělí, dneska je sobota, zlato," Poslala mi vzdušný polibek a zmizela z pokoje. Plácla jsem se dlaní do čela, nikdy nevím co je za den. Vstala jsem, výjimečně jsem si ustlala, zkoukla se v zrcadle s pohledem ‚žádná sláva', sepnula si vlasy a začala hledat, co si vezmu na sebe. Černé legíny, tílko a okolo pasu kostkovaná červenočerná košile, můj oblíbený ohoz. „Mám si vzít to stejné jak ty, ale zelenočernou košili?" „Jooo," Souhlasila jsem s úsměvem, sedla si na židli v kuchyni a hrábla do kapsy pro mobil. Projížděla jsem sociální sítě a nemohla jsem si nevšimnout, kde se všude píše, že Niall Horan a Luke Hemmings našli konečně svoje holky. Co to má sakra být, nesnáším takovéto informace. „Je ještě brzo na oběd," Prohodila Em, oblečená jako já, akorát jiná barva košile. „Nákupy?" Ušklíbla jsem se. „Dobrej nápad, zrovna jsem viděla v telce, že je sleva na rohlíky, tak neber to," „Haha."

Asi 3 hodiny jsme strávily v nákupním centru a máme věcí habaděj, tohle se nám snad nikam ani nevejde, taky jsme utratily docela dost, než jsme si mohly dovolit, ale tak jednou za čas, proč ne. „Jdeme už na to jídlo?" Povzdychla jsem si, nehorázně mě bolí nohy z toho chození z jednoho obchodu do druhého. „Že váháš, umírám hlady."

Hledaly jsme docela dlouho nějakou normální restauraci, zase problémy, Emma nejí maso, já ho zase miluju, nakonec jsme našly restauraci, ve které se připravují saláty, i ryby, žádná sláva, ale alespoň něco. „Kam si sednem?" „Tam" ukázala Em směrem k soukromějšímu místu. Usadily jsme se naproti sobě, číšník nám přinesl jídelníček a my si okamžitě vybraly. „Těstoviny s bylinkami," zahlásila a já na ni povytáhla obočí, ústy mi naznačila slovo ‚co je' a dál neřešila. „Grilovaný losos se salátem," nadiktovala jsem a tentokrát jsme si s Em prohodily výrazy. „Hned to bude," kývl číšník a odešel. „Hele nechci nic říkat, ale nevím, jestli tu práci JÁ vezmu," Zkřivila jsem rty. „Důvod?" „Všude se píše jak je hezounek Horan ten nejbožejší kluk na světě, hodnej, nemyslím si hele," „Ani si ho neviděla, tak ho hned nesuď, je roztomilej," „Sklapni!" Ukončila jsem debatu, když nám přinesl poslíček jídlo, poděkovala jsem za obě a pustily jsme se do jídla. Em dojedla jako první a začala se ohlížet okolo sebe, nechápala jsem, co dělá, pak se ale zasekla pohledem na chlapecké dvojici, která si také pochutnávala na jídle. „H-Holand, támhle," pokynula hlavou směrem k nim, stuhla jsem. „Jdu na záchod, zlatíčko," Zasmála jsem se a urychleně se zvedla ze židle a zamířila na záchody. 

Je to ode mě hnusné, ale nějak doufám, aby si ji všimli, když tam nebudu. Prohlédla jsem se v zrcadle a zamířila zpět k Em, ta měla pohled zabořený do stolu a Niall s tím druhým se dívali jejím směrem, držela jsem v sobě smích a rychlým krokem došla k našemu stolu. „Fakt dík!" Zavrčela na mě. Zasmála jsem se a urychleně si sedla na židli, tedy chtěla jsem si sednout, položila jsem ruku na stůl, opřela jsem se a sedla si na kraj židle, ta se pode mnou samozřejmě zakymácela a spadla pode mnou, no a já hned s ní. „Karma!" Vybuchla smíchy a ve mně se vařila krev, nejenomže trapas před celou restaurací, ale hlavně před těma dvěma idiotama! „Pojď mi laskavě pomoct, nemůžu se hnout," Zasyčela jsem na ni a ona místo pomoci se začala smát ještě víc. „Nesnášim tě!" Zavrčela jsem a konečně se zvedla ze země. Oprášila jsem si kalhoty a rozhlédla se po jídelně, všichni se dívali mým směrem, i ti dva, Niall v sobě dusil smích a Luke od toho taky neměl daleko. Drze jsem se na ně pousmála a sedla si, tentokrát opatrně. „Víš jakej to je trapas!" „V-Vím zlato, asi karma," Em popadala dech a pokrčila rameny. „V pohodě?" Objevil se vedle našeho stolu Luke a vedle něho jako ocásek Niall. „Samozřejmě, tohle se mi stává stále," Mrkla jsem a vřel se mě vztek, opakovaně, Emma s to skvěle užívala. „Škoda, že mám vybitej mobil, fotka by byla dobrá, a myslím, že „Niallova nová textařka spadla před tolika lidmi ze židle" by byl dobrej virál," Probodávala jsem ho pohledem, ale mlčela. „Nechcete jet k nám do studia? Zaplatím to za vás," Usmál se příjemně Luke a Emma z něj byla úplně hotová. „Neslintej," uchechtla jsem se na ní. „Tvoje kamarádka má zálusk na Luka, jo?" přidal se do debaty Niall, Luke mezitím platil u pokladny. „Ne!" Odpověděla mu za mě Emm, jasně, jasně sestřičko. „Je tu problém, já i Niall jsme na motorkách, takže," „Takže jedem!" Vypískla jsem, miluju motorky, ale Emma ne, oh, to mi hraje do karet. „Jdu pěšky," ozvala se okamžitě a já vyprskla smíchy. „Kdyby si šla pěšky, dorazíš tam zítra večer," prohodil Niall. „Tak na mě počkáte, no," pokrčila rameny a já se nepřestávala smát, tohle si hodně užiju. 


No lásky, chtěla jsem pokračovat, ale čas mě tísní T_T, snad se v tom vyznáte :/ 

To już koniec opublikowanych części.

⏰ Ostatnio Aktualizowane: Aug 18, 2016 ⏰

Dodaj to dzieło do Biblioteki, aby dostawać powiadomienia o nowych częściach!

RUDE GIRLSOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz