Uh

150 12 1
                                    

Pov Kaylee

' rein doe even normaal, dat zei d'r vader niet Kaylee ' zegt Daan. Hij haalt zijn schouders op en loopt langs mij naar beneden . Zuchtend ga ik naast Nils op een soort oude versleten bank zitten. " wonen jullie hier ? " hij knikt hevig.

Pov Rein

Zuchtend loop ik de trap op in de hoop dat Kaylee er nog is om mijn excuses aan te bieden om hoe ik mij gedragen heb tegenover d'r. Ik was gewoon chaggie. Zodra ik boven ben ligt er en kaartje met een adres. Verbaasd kijk ik ernaar.

Het is een appartementencomplex. Ik druk op het nummer 51 en wacht tot de deur geopend word. De deur staat al open als ik de trap op kom. Zodra ik naar binnen loop zie ik een bank staan hij is gloed nieuw. Allemaal spullen. Dan zie ik Daan, Owen en Nils staan. " wat is dit ? " ze beginnen te lachen. ' Kaylee ' Daan neemt een hap van zijn broodje. ' dit heeft Kaylee geregeld ' mijn mond valt open van verbazing. " wonen we hier nu ? " Daan knikt. " waar is Kaylee ? " ze kijken elkaar een beetje ongemakkelijk aan. ' Uh ze is terug ze moet overmorgen trouwen, en ze komt niet meer langs omdat ze vond dat jij gelijk had ' zegt Owen.

Zo hard als ik kan ren in naar het hotel, ik heb 2 dagen voor d'r huwelijk. Ik moet d'r tegen houden. Ik wil d'r in mijn armen hebben. Ze mag niet trouwen met iemand van wie ze niet houd.

In Castle { Rein van Duivenboden }Where stories live. Discover now