2.Megmentő

8.2K 230 2
                                    

Lépteket hallottam magam mögött aztán egy kezet a derekamon ami berántott egy sikátorba. Tudtam. Tudtam hogy nem szabadulok és itt lesz...
------------------------------------------------------------------------------------
-T-te lennél Harry? -kérdeztem remegő hangon a maszkos pasitól.
-Milyen Harry?- kérdezte vissza. Szóval ez nem ő. Akkor ki?
-Akkor ki vagy?-tettem fel a kérdést.
-Az most mindegy nyuszikám. A lényeg hogy érezzük jól magunkat.- válaszolt mocskossan.

Közeledett volna felém. Én becsuktam a szemeim, és vártam hogy mi fog történni. 1-2 percet álhattam úgy mire kinyitottam szemeim, majd az a látvány fogadott hogy egy göndör, barna hajú srác veri a "támadom".
Csak álltam ott tehetetlenül.Vártam hogy mi történik. Mozdulni nem mertem. A "megmentőm" kezei közé vett és egy kocsi fele közeledett. Berakott maga mellé. Még csak tiltakozni sem tudtam. Vagy talán nem akartam?
Kifelé néztem az ablakon és elvesztem gondolataimban.Ránéztem a srácra. Talán 1-2 évvel lehetett nálam idősebb. Nem volt csúnya. Inkább olyan rejtélyes. Ki ő, és hogy talált rám?
Arra észleltem fel hogy a "megmentőm" megáll egy ház előtt.
Egy nagyon nagy ház előtt.

-E-ez nem a mi házunk- mondtam halkan, de úgy hogy meghalja.
-Nyugi, apuci gondodat viseli, nem lesz semmi baj.-kipattantak a szemeim. Ő lenne az? Ő lenne az a Harry? Sokkal idősebbnek gondoltam. Csak néztem őt ő meg engem.
-Ki is szállsz vagy maradunk és itt fogsz bámulni?- kérdésére elpirultam. Gáz volt.

Kiszálltam és a bejárati ajtó fele mentem. Harry kinyitotta azt, majd bement.
Most menjek én is vagy maradjak itt? Mi van ha megerőszakol? De akkor már meg tette volna.Vagy nem?
Végül bementem. Körbenéztem. Fotók voltak a falon. Követtem Harryt egy nappaliba. Leült a kanapéra. Én álltam ott. Nem mertem megmozdulni. Még mindig sokk előtt álltam.

-Miért hoztál ide?- kérdeztem tőle.
-Inkább hagytalak volna sikátorba hogy megerőszakoljon egy csöves?- elgondolkoztam kérdésén. Igaza volt. Hálás voltam. Még akkor is ha zaklatott. Tovább néztem őt.
Göndör haj, zöld szem. Magas volt. Mennyi csaj lehet érte oda?
Talán túl sokáig gondolkoztam, arra észleltem fel hogy előttem áll. Ránéztem ajkaira. Majd vissza a szemébe. Nem ismerem, de ezt váltja ki belőlem. Vártam hogy most mi lesz, de csak álltunk egymás előtt. Rám mosolygott majd vissza ment a kanapéra.
Ez most itthagyott? Anélkül hogy megcsókólna? Miért vágyok én arra hogy ennyire megcsókóljon? Hiszen barátom van. Akit nem szeretek, de attól még van. Nem fogom csalni, mint ő engem. Megrántottam a válam, majd leültem a kanapé másik felébe. Ha már elhozott, csak nem zavarja ha otthon érzem magam nem?

-Beszélgessünk!- jelentettem ki magabiztossan, mire rám emelte csodaszép Zöld szemeit. Elmosolyodott kérdésem hallattán.
-Kérdezz én meg válaszolok.-mondta még mindig mosolyogva. ahwww az a mosoly. Tettem amit kért.
-Mennyi idős vagy?-tettem fel az első kérdésem, mélyen a szemébe nézve.
-20- válaszolta, majd várta hogy kérdezzem a következőt.
-Hogyan találtál meg a sikátorban?- kérdeztem a szerintem érdekes kérdést.
-Írtam hogy érted megyek. Kicsit késtem, majd láttam hogy kanyarodsz be a sikátoros utcába, gondoltam utánad megyek.-magyarázta.Mire csak hümmögtem. Akkor ez biztos "Harry" lesz.
-Honnan ismersz?-tettem fel az utolsó kérdést mire nem válaszolt, hanem felált homlokon puszilt majd felment az emeletre. Még a lépcső aljából hallottam hogy magyarázz valami olyat hogy
"Cica jobban ismerlek mint te magad"...

Daddy's Babygirl |H.SWhere stories live. Discover now