Totul parea perfect...

27 0 0
                                    

            A trecut o saptamana....zilele au zburat..iar piciorul meu,..s-a vindecat si asta ma bucura cel mai tare! A trecut o luna din vara...si in aceelasi timp o luna de cand sunt impreuna cu Luke..lucrurile se complicasera..lumea mea nu e roz..ca a lui Alyssa, mie nu mi se intampla doar lucruri bune...in sfarsit am facut 17 ani..inca un an si o sa pot sa fiu libera...alturi de Luke..
      -Hei Pitic...❤️, imi spune Luke.
      -Buna, ce faci?
      -Nimic important...,
    Atunci imi dau un trandafir rosu cu galben..

,    Atunci imi dau un trandafir rosu cu galben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ce frumos..mi-am zis eu in minte, pupandu-l pe obraz..el ma ridica si ma invarte..ca in povestile alea cu Fat-Frumos..Nu credeam ca intr-o tabara imi voi gasi iubirea adevarata..Mereu este unde te astepti mai putin.. Ma duc sa ii iau pe Aly si pe Lucas si sa incalecam toti 4 in manej.
      -Da-mi si mie un frau, Lucas!spune Aly.
      -Ok iti aduc. De o sa nu ai nevoie? Valtrap ? Blanita?
      -Nu! Le am aici!!
     Eu termin prima de pus pe Naira, dupa Lucas, Luke si Aly. Iesim impreuna...incepem sa punem obstacole si sa sarim mai exact 1m.
Dupa antrenamente eu ies cu Luke la o plimbare..Am aflat ca el stie sa cante la chitara, eu de cand sunt mica cant la chitara si cu vocea...el si-a luat chitara si asa am facur si eu ne-am asezat pe iarba, sub o salcie la malul apei...dar arunci il vad pe Lucas..cu alta fata..sarutand-o pe gura, o fata inata..frumoasa..Cand ma uit mai de aproape realizez ca este Criss...Luke observa si el si se ridica odata cu mine..Ma duc la el..:
-Tu ce faci aici?! il intreb eu.
-Ce fac?! ranjeste el impreuna cu Criss.
-O ranesti pe Aly...Cum iti permiti?!
-Tu o sa taci sau..
-Sau ce?! Ii da peste degetul cu care ma ameninta Luke...Sau ce?! Ce o sa i faci?! Eu si nici ea nu ne batem joc unii de altii...esti fratele meu?! Sau dusmanul meu?! Sa nu cumva sa te mai prind ca arati cu degetul la iubita mea! Clar?
Mi-a placut cum mi-a luat Luke apararea..dar ce nu-mi place este ce o sa urmeze pentru ca o vad pe Aly care se apropie de noi...
-Ce faci cu fata asta Lucas?!
-E iubita mea..A da am uitat sa spun ca nu am ce discuta cu tine..
Aly incepe sa planga... In timp ce Criss si-a pus o mana pe umarul lui Lucas amenintator..
-Probleme in paradis Aly?...
Luke ne ia pe amandoua de mana si ne duce in camera spunandu-ne sa stam aici..in timp ce el se duce sa vada si sa rezolve treaba cu fratisu.

În GalopWhere stories live. Discover now