lördag

438 4 4
                                    

När det var lördag när jag vaknade så packade jag ihop och gick hem. När jag hade kommit hem så visste jag vart extra nyckeln låg satt jag låste upp dörren och gick in. När jag hade gått upp så såg jag att Nick låg där och så såg jag att han vaknade så jag gick in på mitt rum och så hörde jag hur det knackade på dörren, jag visste inte vad jag skulle svara men jag sa.
Kom in.
Hej sa Nick
Hej
Kan vi prata??
Det finns inget att prata om.
Jo om dig och mig.
Okej börja du.
Är det nått fel på mig eller har jag gjort nått dumt??
Nej men om vi blir tillsammans och Jonte får reda på det så kommer han bli jätte arg.
Varför??
För att du är hans kompis och han vill bara inte och det har hänt så förut och då var han arg på mig tills jag gjorde slut.
Men snälla jag kan prata med honom.
Nej det går inte så snälla gå.
jag kände när jag vände mig om att Nick satte sin hand mot min axel, jag vände mig om och möter hans blick, det hände igen vi kysstes och det slutade med ett hångel men den här gången så såg ingen det som tur var. Sen så kramades vi länge och medans vi kramades så gjorde Nick satt vi backade till mig säng och så puttade han ner mig i sängen och så låg vi där och kysstes och hånglade. Men så kände jag hur han drog ner min gylf och då så tog jag handen för och drog igen gylfen igen. Efter en stund så slutade vi och jag reste mig upp.
Gillar du mig fortfarande inte??
jag gillar dig men vi kan inte vara tillsammans??
Snälla ge mig en chans.
Nej inte nu men i framtiden kanske.
Okej men kom ihåg att jag kommer alltid att älska dig.

Kär i min brors kompisDär berättelser lever. Upptäck nu